Hyppää sisältöön

Pirkanmaan liitossa on haettavana: sosiaalihuollon suunnittelija

| Pirkanmaan liitto

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Pirkanmaan liitossa on haettavana seuraava määräaikainen tehtävä:

Sosiaalihuollon suunnittelija

määräaikaiseen työsuhteeseen mahdollisimman pian. Tehtävä jatkuu 31.12.2021 ja toimialue on koko Pirkanmaa. Aloitusajankohdasta ja työsopimuksen muista ehdoista voidaan neuvotella.

Tehtävä sijoittuu Pirkanmaan liiton organisaatioon osaksi Tulevaisuuden sote-keskus -valtionavustushanketta (PirSOTE). Hankesuunnitelma saatavissa pyydettäessä lisätietojen antajalta.

Haku kohdennetaan Pirkanmaan kuntien ja sairaanhoitopiirin sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden henkilöstölle.

Sosiaalihuollon suunnittelijan tehtävänä on valmistella Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus -ohjelman sosiaalihuollon uudistamiseen tähtäävää hankekokonaisuutta yhteistyössä sote-keskus -sosiaalihuollon hankepäällikön kanssa.

PirSOTE-hankekokonaisuus kytkeytyy tiiviisti muihin sitä täydentäviin Pirkanmaan valtionavustushankkeisiin. Tehtävään kuuluvat myös muut mahdolliset sote-keskus -hankepäällikön määrittämät hankekokonaisuuteen liittyvät työtehtävät.

Työ tehdään yhteistyössä Pirkanmaan sote-johtajien ja kuntiin palkattavien hanketyöntekijöiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Hakijalta edellytetään

• soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
• sote- ja kunta-alan tuntemusta
• näyttöä ja kokemusta muutoshankkeiden valmistelusta ja peruspalveluiden kehittämisestä
• kehittämisinnostusta, yhteistyökykytaitoja ja innovatiivisuutta

Eduksi katsotaan sosiaalityöntekijän pätevyys, laaja-alainen osaaminen sosiaalipalveluista ja erityisesti aikuisten sosiaalipalveluista. Työntekijältä edellytetään 100 %:n työsuhdetta.

Palkkaus on STM:n myöntämän valtionavustuksen ja ohjeiden puitteissa. Vapaamuotoiset hakemukset (+CV) palkkatoiveineen on toimitettava viimeistään 19.10.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteella pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Työnantaja: Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere, https://www.pirkanmaa.fi/.

Lisätietoja:

Hankejohtaja Eeva Halme (puh. 044 422 2246 tai eeva.halme@pirkanmaa.fi)

tai hankepäällikkö Milja Koljonen (puh. 044 422 2252 tai milja.koljonen@pirkanmaa.fi).

Kaikki artikkelit