Hyppää sisältöön

Turvapostin lähetys Pirkanmaan liittoon

Pirkanmaan liitossa on käytössä turvaposti-palvelu jonka avulla voi lähettää luottamuksellisia tietoja esimerkiksi Pirkanmaan liiton viralliseen sähköpostiosoitteeseen.

Turvapostin lähetys Pirkanmaan liiton Turvaposti-palvelulla

Avaa verkkoselain ja kirjoita selaimen osoiteriville osoite https://turvaposti.pirkanmaa.fi/index.cgi.

Kirjoita Lähettäjä-kenttään oma sähköpostiosoite ja klikkaa sen jälkeen kohdasta Jatka.

Vastaanottaja-kentässä valitaan kolmen viivan kohdalta Kirjaamo. Kyseinen valinta lähettää turvapostiviestin liiton viralliseen sähköpostiosoitteeseen pirkanmaan.liitto(at)pirkanmaa.fi. Mikäli haluat lähettää turvapostia palkanlaskentaan, niin valitse pudotusvalikosta kohta Palkanlaskenta. Valinta lähettää turvapostiviestin osoitteeseen pia.huuska(at)pirkanmaa.fi. Voit lisätä viestiin toisen Pirkanmaan liiton sähköpostiosoitteen klikkaamalla hiirellä punaisesta plus-merkistä. Huomio! Varmista ennen osoitteen lisäämistä Pirkanmaan liitosta, että lisätyllä osoitteella on käytössä turvaposti-palvelu. Punainen x-merkki poistaa valitun vastaanottaja-kentän tiedot.

Kirjoita Aihe-kenttään viestin otsikko ja Viesti-kenttään haluttu viesti.

Lisää liitetiedostot klikkaamalla hiirellä Valitse tiedostot -painiketta ja valintojen jälkeen Liitä-painiketta. Huomioi, että tiedostoja saa olla maksimissaan kolme kappaletta ja tiedostojen yhteiskoko ei saa ylittää 15 megatavua. Jos tiedostojen yhteiskoko ylittää liitetiedostorajan, niin lähetä tiedostot useammassa osassa.

Lähetä viesti ja liitteet klikkaamalla hiirellä kohdasta Lähetä.

Lähetyksen jälkeen aukeaa uusi sivu, jossa vahvistetaan viestin lähetys.

Voit tallentaa lähetetyn viestin liitteineen sivun alaosassa olevasta Tallenna-painikkeesta.

Palvelu suljetaan vahvistusilmoituksen jälkeen sivun oikeasta yläkulmasta löytyvästä Lopeta-painikkeesta.