Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Strategiajohtaja

| Pirkanmaan liitto

Pirkanmaan liitto hakee strategiajohtajaa vahvistamaan elinvoima- ja tulevaisuustyötämme sekä Pirkanmaan maakunnan tietopohjaista aluekehittämistä.

Strategiajohtajana tehtäviisi kuuluu tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyö, tiedonhankinnan ja tiedolla johtamisen tuki sekä osaamisen ja muun ennakoinnin maakunnallinen koordinaatio. Digitaalisen ja vihreän siirtymän näkökulma näyttäytyy vahvasti tehtäväsi sisällöissä. Toimit läheisessä yhteistyössä Pirkanmaan kuntien, maakunnan muiden toimijoiden sekä kansallisten verkostojen kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu myös kansainvälisiä tehtäviä.

Strategiajohtajana työhösi sisältyy kehittämisvastuualueemme esihenkilötehtäviä ja laajennetun johtoryhmän jäsenyys. Strategiajohtajan tehtävä sijoittuu organisaatiossa kehittämisen vastuualueelle. Strategiajohtaja raportoi aluekehitysjohtajalle.

Edellytämme tulevalta strategiajohtajalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vahvaa työkokemusta. Omaat hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä muut viestinnälliset valmiudet. Esihenkilökokemus katsotaan eduksi. Arvostamme kunnallishallinnon, elinkeinoelämän, korkeakoulumaailman ja/tai projektitoiminnan tuntemusta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Sovellamme tehtävässä kuuden kuukauden mittaista koeaikaa, ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 6.11.2023 kello 16.00 mennessä tämän linkin kautta (MPS-yhtiöt).

Haastattelut järjestetään 9.11.2023 haastatteluvaiheeseen valituille.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen, puh. 050 572 0945 ja
aluekehitysjohtaja Matti Lipsanen, matti.lipsanen@pirkanmaa.fi, puh. 050 5060697

Tutustu meihin ja toimintaamme tarkemmin osoitteessa https://www.pirkanmaa.fi
Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa: Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere

Kaikki artikkelit