Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Maakunta-analyytikko

| Pirkanmaan liitto

Pirkanmaan liitto hakee maakunta-analyytikkoa tukemaan tiedolla johtamistamme.

Maakunta-analyytikkona tuotat tietoa, joka tukee Pirkanmaan liiton ja maakunnan päätöksentekoa ja edistää alueemme kehitystä. Oleellinen osa työtäsi on ymmärrettävässä ja hyödynnettävässä muodossa olevan tiedon jakaminen sidosryhmille ja päätöksentekijöille. Tehtäviisi kuuluukin keskeisen datan käsittely, johon sisältyy mm. tiedon keruuta, analysointia, visualisointia ja tiedon hallintaa. Lisäksi vastaat työssäsi tietopalvelupyyntöihin sekä oman organisaation sisällä että sen ulkopuolelle.

Työskentelet yhteistyössä Pirkanmaan kuntien ja muiden maakunnan toimijoiden kanssa. Työssäsi huomioit erityisesti tietosuojaan sekä tietojen keräämiseen ja analysointiin liittyvän lainsäädännön ja määräysten noudattamisen.

Tulevalta maakunta-analyytikolta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta. Toimintatavaltasi olet analyyttinen ajattelija, joka hallitsee myös laajoja kokonaisuuksia ja kykenee viemään asioita pitkäjänteisesti eteenpäin. Omaat hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja organisointitaidot. Olet ennen kaikkea tiimipelaaja!

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tietoteknisten työkalujen ja ohjelmistojen hyvää hallintaa (esim. MS-Office, erityisesti Excel ja Power BI) tiedon käsittelyssä ja analysoinnissa. Lisäksi tilastollisten ohjelmistojen hallinta ja tekoälyosaaminen katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Siinä noudatetaan kuuden kuukauden mittaista koeaikaa ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 6.11.2023 kello 16.00 mennessä tämän linkin kautta (MPS-yhtiöt).

Haastattelut järjestetään 15.11.2023 haastatteluvaiheeseen valituille.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Aluekehitysjohtaja Matti Lipsanen, matti.lipsanen@pirkanmaa.fi, puh. 050 5060697

Tutustu meihin ja toimintaamme tarkemmin osoitteessa https://www.pirkanmaa.fi
Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa: Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere

Kaikki artikkelit