Hyppää sisältöön

Ohje henkilötietoja koskevan sähköisen tietopyynnön tekemiseen

Tällä sivulla annetaan ohjeita henkilötietoja koskevan tietopyynnön tekemiseen.

  1. Täytä tietopyyntölomake ja tallenna se tietokoneesi. Jos täytät lomakkeen sähköisesti, sinun ei tarvitse allekirjoittaa sitä, sillä mobiilivarmennus korvaa sekä henkilöllisyyden tunnistamisen että allekirjoituksen.
  2. Siirry Pirkanmaan liiton tietosuojapyynnön lähetyssivulle. Tietosuojapyynnön voit tehdä tämän linkin takaa.
  3. Anna sivustolle sähköpostiosoitteesi. Pyytämäsi tiedot lähetetään sinulle tähän osoitteeseen salattuna sähköpostina.
  4. Jatka tunnistautumiseen. Tunnistaudu sähköisesti, joko mobiilivarmenteella, verkkopankkitunnuksella tai sirullisella henkilökortilla. Tämän jälkeen pääset viestin lähetys -osioon, lähettäjäksi tulee automaattisesti aiemmin antamasi sähköpostiosoite.
  5. Sinulle aukeaa viestipohja, täytä tiedot seuraavasti: Varmista, että vastaanottajana on Tietosuojavastaava > Kirjoita aiheeksi Tietopyyntö > Liitä viestiin kohdassa 1. tekemäsi tietosuojapyyntö. Muistithan kirjoittaa tarvittavat yksilöinti- ja yhteystiedot lomakkeeseen. Tunnistautumisen kautta meille tulee tietoon vain nimesi.
  6. Onnistuneesta viestinlähetyksestä saat vahvistuksen. Sulje istunto painamalla lopeta -näppäintä. Jos käytit yleisessä käytössä olevaa tietokonetta, esim. kirjastossa, tyhjennä tietokoneen välimuisti.