Hyppää sisältöön

Pirkanmaan kansanedustajien yhteistyö

Kansanedustajien neuvottelukunnan tehtävänä on yhteistyö ja maakunnan painoarvon lisääminen valtakunnallisessa päätöksenteossa.

Pirkanmaan kansanedustajat ovat järjestäytyneet neuvottelukunnaksi, joka toteuttaa puoluerajat ylittävää yhteistyötä. Kuluvalle vuodelle 2024 Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukunnan puheenjohtajaksi valittiin Miko Bergbom (ps.) ja varapuheenjohtajaksi Jouni Ovaska (kesk.).

Neuvottelukunnan työvaliokuntaan puheenjohtajien lisäksi valittiin Pauli Kiuru (kok.), Anna Kontula (vas.), Lauri Lyly (sd.) ja Sari Tanus (kd.) ja Oras Tynkkynen (vihr.).

Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukunnan tehtävänä on maakunnalle tärkeiden asioiden edistäminen ja Pirkanmaan painoarvon lisääminen valtakunnallisessa päätöksenteossa. Neuvottelukuntaan kuuluvat kaikki maakunnan kansanedustajat.

Pirkanmaan liitto hoitaa kansanedustajien neuvottelukunnan käytännön toimintaa järjestämällä kokouksia, muita kokoontumisia ja vierailuja. Liitto tukee neuvottelukunnan työtä mm. ajankohtaisaineistoilla. Neuvottelukunnan sihteerinä toimii kehityspäällikkö Marko Koskinen.

Lisätietoja:

Kansanedustaja Miko Bergbom, 09 432 3136, miko.bergbom@eduskunta.fi
Kansanedustaja Jouni Ovaska, 09 432 3150, jouni.ovaska@eduskunta.fi

  • Kehityspäällikkö Marko Koskinen

    Teen kiinnostavinta, osaavinta ja saavutettavinta maakuntaa. Työni toimenpiteet kohdistuvat maakunnalliselle ja kansalliselle tasolle. Tarvittavaa muutosta toteutan monipuolisen yhteistyön keinoin. Yhteistyössä Pirkanmaan kansanedustajat ovat tärkeässä roolissa.

Päivitetty 19.2.2024