Hyppää sisältöön

Euroopan aluekehitysrahasto 2014-2020

Myönnämme EAKR-rahoitusta uusimman tiedon ja osaamisen tuottamiseen ja hyödyntämiseen.

Pirkanmaan liitto myöntää tukea Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) Suomen rakennerahasto-ohjelmaa 2014 - 2020 toteuttavaan toimintaan.

Viimeisin haku oli auki alkuvuodesta 2021. Tämänhetkisen tiedon mukaan ohjelmakauden 2014 -2020 rahoitusta ei enää ole tulossa haettavaksi.

Aluekehitysrahaston tavoitteena on parantaa työllisyyttä sekä lisätä alueiden kilpailukykyä ja elinvoimaisuutta. Tuemme "Uusimman tiedon ja osaamisen tuottaminen ja hyödyntäminen" -erityistavoitteiden mukaisia hankkeita, joilla on yhteys myös Pirkanmaan maakuntaohjelmaan.

Pk-yritysten kehittäminen on keskeinen EAKR-rahoituksella tuettava teema. Pirkanmaan liiton rahoittamat hankkeet ovat useimmiten joko kuntaomisteisten kehittämisyhtiöiden tai koulutus- ja tutkimuslaitosten toteuttamia. Hankkeissa edistetään muun muassa korkeakoulujen ja yritysten välistä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa. Emme myönnä suoraa yritystukea.

Kaikkien rakennerahasto-ohjelmasta rahoitettujen hankkeiden julkiset tiivistelmät löytyvät rakennerahastotietopalvelusta.

Hae lisätietoa klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Siirry työ- ja elinkeinoministeriön sivuille lukemaan Kestävää kasvua ja työtä -ohjelma-asiakirjaa.

Siirry rakennerahastojen sähköisen asioinnin EURA-palveluun tästä linkistä.

Siirry rakennerahastotietopalveluun tästä linkistä.

Lisätietoja:

  • Erityisasiantuntija Tiina Harala

    Työskentelen hankerahoituksen tehtävissä. Valmistelen hankehakemusten päätöksiä (Euroopan aluekehitysrahastosta, Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) ja kansallisista kehittämisvaroista rahoitetut kehittämishankkeet). Olen myös edellä mainittujen hankkeiden yhteyshenkilö.