Hyppää sisältöön

Mirva Kandolin Pirkanmaan liiton henkilöstöjohtajaksi

| Pirkanmaan liitto, Päätöksenteko

Maakuntahallitus valitsi Pirkanmaan liiton henkilöstöjohtajan virkaan HTM, KTM Mirva Kandolinin Akaasta.

Mirva Kandolin työskentelee hallintopäällikkönä Hämeen liitossa.

Valintaryhmään kuuluivat maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen, maakuntahallituksen puheenjohtaja Roope Lehto sekä maakuntahallituksen jäsenet Ilkka Sasi, Hannu Ruuska ja Virva-Mari Rask.

Pirkanmaan liitossa avoinna olleeseen henkilöstöjohtajan virkaan saapui määräaikaan mennessä 39 hakemusta, joista haastateltiin viisi. Yksi hakijoista peruutti hakemuksensa. Soveltuvuusarviointiin lähetettiin kaksi hakijaa.

Henkilöstöjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hyväksi luetaan kokemus kunnallisesta henkilöstö-, talous- ja hallintojohtamisesta. Eduksi katsotaan hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä muut viestinnälliset valmiudet.

Uusi virka liittyy strategiatyön aikana nousseeseen tarpeeseen henkilöstöjohtamisen vahvistamisesta ja talon sisäisten prosessien kehittämisestä. Maakuntahallitus perusti henkilöstöjohtajan viran 13.2. pidetyssä kokouksessaan ja julisti sen haettavaksi.

Lisätiedot:

  • Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen

    Johdan Pirkanmaan liittoa ja maakunnan tulevaisuuden valmistelua. Johdan maakunnan edunvalvontaa ja yhteistyötä Euroopassa, Suomessa ja Pirkanmaalla. Tavoitteenani on kestävästi menestyvä kansainvälinen Pirkanmaa. Vastaan tuloksistamme maakuntavaltuustolle ja maakuntahallitukselle.

Kaikki artikkelit