Hyppää sisältöön

Ensimmäinen versio Pirkanmaan digituen tilannekuva-alustasta on nyt julkaistu

| Pirkanmaan liitto

Löydät esimerkiksi digitukitoimijoiden sijaintitietoja sekä tietoa maakunnan verkkoinfrastruktuurin tilanteesta kunnittain.

Pirkanmaan digituen tilannekuva-alustan ensimmäinen versio on julkaistu. Virtuaalisen alustan tarkoituksena on tarjota työkaluja digituen kehittämistyön tueksi.

Sivusto on avoinna kaikille kiinnostuneille. Siellä on nähtävissä muun muassa verkostoon kuuluvien toimijoiden toimipisteiden sijaintitietoja, ajankohtaisia väestörakennetietoja Pirkanmaan kunnista sekä tietoa maakunnan verkkoinfrastruktuurin tilanteesta kunnittain.

Mukana on myös linkki karttapalveluun, josta löytyy esimerkiksi ikäihmisten ja nuorten asumiskeskittymiä maakunnassa sekä miten digituen toimipisteet voi saavuttaa kävellen.

Digituen toimipisteet ovat kriittinen osa tilannekuvaa. Saamme loputkin toimipistetiedot kartalle, kun digitukijat toimittavat tietonsa. Jos joku toimipiste puuttuu kartalta, voi siihen liittyvät tiedot käydä täyttämässä sivun alalaidasta löytyvän Forms-lomakkeen kautta. Karttapalveluun tullaan lisäämään toimijoista vielä lisätietoja - muun muassa ajankohtaiset yhteystiedot yhteydenottoa varten.

Nyt julkaistu on sivuston ensimmäinen versio. Avaamme kanavat palautetta ja kehittämisideoita varten ja tulemme kehittämään alustaa saadun palautteen perusteella. Kerro siis rohkeasti mielipiteesi alustasta!

Tilannekuvan osaksi julkaistaan lähiaikoina myös kirjallinen tilannekuvaraportti, jossa tarkastellaan esimerkiksi Pirkanmaan digituen koordinaation historiaa sekä kevään kuntakierroksen antia tähän mennessä.

Tarkastele tilannekuvaa tästä linkistä.

Kaikki artikkelit