Hyppää sisältöön

Valtiovarainministeriön maakuntakiertue Suomen kestävän kasvun ohjelmaksi on 19.10. Pirkanmaalla

| Elinvoima ja uudistuminen, Hankkeet ja selvitykset, Pirkanmaan liitto

Pirkanmaalla kerätään näkemyksiä siihen, mihin Euroopan unionin elpymisrahoitusta pitäisi käyttää.

Valtiovarainministeriön maakuntakiertue Suomen kestävän kasvun ohjelmaksi järjestetään Pirkanmaan osalta maanantaina 19.10.2020 klo 12.30-14.30.

Ohjelma tehdään yhteistyössä kansallisten ja alueellisten toimijoiden kesken. Maakuntakiertueella on tarkoitus kerätä aluetoimijoiden näkemyksiä, alueiden hankeideoita uudistuksista ja investoinneista sekä keskustella siitä, mihin Euroopan unionin elpymisrahoitusta pitäisi käyttää – miten Suomi elpyy ja saadaan kestävän kasvun uralle.

Lisäksi maakuntakiertueen tarkoituksena on antaa aluetoimijoille yhtenäinen kokonaiskuva Suomen kestävän kasvun ohjelman painopisteistä, kirkastaa EU:n rahoituksen reunaehtoja, kertoa sen käytännön valmistelusta ja muista EU:n elpymispaketin ohjelmista ja välineistä.

Siirry tästä valtiovarainministeriön ja työ- ja elinkeinoministeriön tiedotteeseen: Suomen kestävän kasvun ohjelma tehdään yhdessä alueiden kanssa.

Koronaan liittyvät turvallisuustekijät rajoittavat paikan päällä osallistuvien määrää. Etäyhteydellä osallistujien määrää ei ole rajattu.

Tilaisuus myös striimataan.

Tästä linkistä pääset katsomaan striimausta.

Tästä linkistä pääset katsomaan muiden maakuntatilaisuuksien tallenteita tai materiaaleja.

Jos haluat kutsun etäyhteydellä osallistumiseen, laita viestiä osoitteeseen johanna.paltila@pirkanmaa.fi

Lisätietoja Pirkanmaan tilaisuudesta:

Kaikki artikkelit