Hyppää sisältöön

Uusi rakennerahastokausi alkaa marraskuussa

| Elinvoima ja uudistuminen, Pirkanmaan liitto

Länsi-Suomen maakuntien liitot järjestävät yhdessä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa uuden kauden infotilaisuuden eri rahastojen ohjelmasisällöistä marraskuun lopussa. Myös Pirkanmaan oma alueellinen hakuinfo on tulossa alkuvuodesta.

Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 -nimeä kantavan alue- ja rakennepolitiikan ohjelman toteutus alkaa 1.11.2021.

Ohjelma sisältää Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) ja Euroopan sosiaalirahastosta (ESR) tuettavat toimet. Myöhemmin ohjelmaan lisätään myös oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (Just Transition Fund, JTF) toimenpiteitä.

Länsi-Suomen maakuntien liitot järjestävät yhdessä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa uuden kauden infotilaisuuden eri rahastojen ohjelmasisällöistä marraskuun lopussa. Seuraa tiedotteitamme Pirkanmaan liiton ja Rakennerahastojen sivuilla ja uutiskirjeissä.

Pirkanmaan liiton ensimmäinen EAKR-rahoitushaku avataan näillä näkymin tammikuussa 2022. Järjestämme tuolloin myös oman alueellisen hakuinfon.

Rakennerahastojen uusitut verkkosivut avataan marraskuun alussa. Tiedot Pirkanmaan uuden maakuntastrategian mukaisista painopisteistä täydennetään sivustolle vuoden lopulla, kun maakuntavaltuusto on hyväksynyt maakuntaohjelman.

Hankehakuja hallinnoidaan puolestaan uudessa EURA2021 -tietojärjestelmässä.

Lue lisää aiheesta Pirkanmaan liitto rahoittajana.
Lue EU:n rahoituskaudesta 2021-2027 Pirkanmaan EU-toimiston sivuilta.

Kaikki artikkelit