Hyppää sisältöön

Tulevaisuustiedon lähteillä – miten matkailuala matkaa kohti tulevaa? (Webinaari) 22.2. klo 9-11

| Hankkeet ja selvitykset, Pirkanmaan liitto, Tieto ja ennakointi

Millainen data auttaa uusien palveluiden suunnittelussa ja muuttuvien asiakastarpeiden tunnistamisessa?

  • Kohderyhmä: Matkailualan yritykset
  • Puhujina tapahtumassa ovat seikkailutirehtööri Heikki Närvänen Amazing City Oy:stä ja kehityspäällikkö Jukka Kaartinen Sokos Hotelsilta.

Matkailun kansallisen ja kansainvälisen toimintaympäristön muutokset, trendit ja muutoksia ennakoivat heikot signaalit ovat sitä tietoa, joka auttaa matkailualan toimijoita hahmottamaan alan tulevaisuuden mahdollisuuksia pitkällä aikajänteellä.

Toisaalta myös lyhyen aikavälin dataa on saatavilla paljon, mutta siitä tärkeiden huomioiden nostaminen oman liiketoiminnan tueksi voi välillä olla haastavaa. Oikea data voi kuitenkin merkittävästi tukea matkailuyrityksiä esimerkiksi oman markkinointinsa suunnittelussa ja kohdentamisessa, uusien palveluiden suunnittelussa ja ylipäätään liikevaihdon kasvattamisessa.

On tärkeää tietää, mistä tällaista tietoa löytyy ja miten sitä kannattaa hyödyntää. Avaamme työpajassa matkailualan kannalta tärkeimpiä datalähteitä sekä alan tulevaisuudelle merkittäviä ilmiöitä, ja kuulemme matkailualan edustajien näkökulmia tulevaisuuden suunnittelun, muuttuvien asiakastarpeiden havainnoinnin ja niihin reagoinnin merkityksestä menestykselle.

Tilaisuus järjestetään verkossa, ilmoittaudu tilaisuuteen LYYTIssä täällä!

Kaikki artikkelit