Hyppää sisältöön

TJANSSI-hankkeen Tulevaisuusajattelu tulevaisuuden taitona -työpaja keskiviikkona 31.8 klo 8.30-12.00

| Hankkeet ja selvitykset

Työpajassa saat tietoa ja vinkkejä siitä, miten tulevaisuusajattelua ja tulevaisuuksiin vaikuttamisen taitoja voi kehittää.

Onko organisaationne tulevaisuuskestävä?

Tutkimuksissa on havaittu, että strategista ennakointia tekevät organisaatiot kokevat päätöksenteon vähemmän monimutkaisena sekä osaavat paremmin tarkastella oman organisaation toimintaa osana laajempaa kehitystä. On myös todettu, että ennakointia tekevien organisaatioiden taloudellinen suorituskyky on parempi. Tulevaisuus on kaikille yhteinen ja kaikkia tarvitaan tulevaisuuskeskustelussa. Rohkeutta on nähdä erilaisia tulevaisuuksia, inspiroitua toivottavista tulevaisuuskuvista ja suunnata niitä kohti.

Työpajan sisältö: Mistä aloittaa? Tulevaisuusajattelu tulevaisuuden taitona – työpajassa saat tietoa ja vinkkejä siitä, miten tulevaisuusajattelua ja tulevaisuuksiin vaikuttamisen taitoja voi kehittää. Työpajassa ovat alustamassa Sitralta Terhi Ylikoski, joka johdattelee osallistujat tulevaisuusajatteluun taitona, sekä Vexve Oy:stä Maria Kalli, joka kertoo miten tulevaisuusajattelu ja ennakointitieto muutti Vexven strategista suunnittelua. Työpajassa myös tutustutaan erilaisiin tulevaisuusajattelua konkreettisesti kehittäviin menetelmiin, joita on helppo soveltaa omaan työhön ja viedä omaan organisaatioon.

Kenelle: Tilaisuus on tarkoitettu sekä yritysten että julkisorganisaatioiden tulevaisuusajattelusta kiinnostuneille henkilöille.

Paikka: Puistotorni, kokoustila Väinö Voionmaa, osoite Hämeenpuisto 28

Järjestäjä: Tampereen ammattikorkeakoulu/TJANSSI-hanke

Aamupalabuffet tarjolla klo 8.30 alkaen ja ohjelma alkaa klo 9.00 - Tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja vahvistamaan pirkanmaalaista tulevaisuuskyvykkyyttä!


Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.8.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Voit välittää kutsua eteenpäin omassa organisaatiossa asiasta kiinnostuneille!

Työpaja on osa TJANSSI-hanketta, jonka tavoitteena on vahvistaa pirkanmaalaisten yritysten ja julkisorganisaatioiden tulevaisuustyötä ja tukea tätä kautta innovatiivisuutta, riskienhallintaa sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamista.

Lisätietoa tästä linkistä.

Lisätietoa:

Kaikki artikkelit