Hyppää sisältöön

Tervetuloa Pirkanmaan kulttuurivoorumin kevättapaamiseen!

| Pirkanmaan liitto

Tavoitteenamme on herättää keskustelua kulttuuritilojen merkityksestä niin ammattitaiteilijoiden kuin kuntalaistenkin näkökulmasta.

Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena keskiviikkona 28.4. klo 10─11.30. Tapaamisen teemana on Kulttuuritilat Pirkanmaalla. Tavoitteenamme on herättää keskustelua kulttuuritilojen merkityksestä niin ammattitaiteilijoiden kuin kuntalaistenkin näkökulmasta. Mukaan keskusteluun kutsutaan kaikkien Pirkanmaan kuntien kulttuuripalveluista ja tiloista vastaavia työntekijöitä sekä eri alojen taiteilijoita.

Ilmoittaudu mukaan Lyyti-järjestelmän kautta 23.4. mennessä tämän linkin kautta.

Kulttuuritilat Pirkanmaalla

Ohjelma

Klo 10 Kulttuurivoorumin tervetulosanat, erityisasiantuntija Saara Vesikansa, Taiteen edistämiskeskus

Klo 10.10 Tampereen kulttuuritilat: selvitys ja toimenpiteet, kehittämispäällikkö Jaakko Laurila ja kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, Tampereen kaupunki

Klo 10.30 Ikaalisten kulttuuritilat & reunamerkintöjä Tampereen kulttuuritilaselvitykseen, kulttuurituottaja Antti Sorri, Ikaalisten kaupunki

Klo 10.40 Keskustelua

Klo 10.50 Tila taiteen edellytyksenä, kirjailija-kuvataiteilija Tiina Lehikoinen

Klo 11.10 Keskustelua ja päätössanat

Klo 11.30 Tilaisuus päättyy

Tarvittaessa lisätietoja tilaisuudesta:

Erityisasiantuntija Saara Vesikansa, Taiteen edistämiskeskus, saara.vesikansa@taike.fi , puh. 0295 330 840
Ohjelmajohtaja Elina Hykkönen, Pirkanmaan liitto, elina.hykkonen@pirkanmaa.fi , puh. 050 326 1500

Pirkanmaan liitto, Pirkanmaan ELY-keskus ja Taiteen edistämiskeskuksen Tampereen toimipiste kutsuvat vuosittain koolle Pirkanmaan kulttuurivoorumin. Sen tarkoituksena on kehittää Pirkanmaan kulttuurielämää, tehdä toimijoita tietoisiksi toisistaan ja käynnistää yhteishankkeita. Kulttuurivoorumi haluaa nostaa keskustelua ammattitaiteilijoiden luovasta potentiaalista ja työskentelyedellytyksistä Pirkanmaalla sekä kulttuurista kuntien elinvoimatekijänä.

Kaikki artikkelit