Hyppää sisältöön

Sanomisen paikka 8.2.: Miten kestävää tulevaisuutta tehdään?

| Pirkanmaan liitto, Tieto ja ennakointi

Kaikille avoin keskustelutilaisuus alkaa Tampere-talon pääaulassa 8.2. klo 17.30-18.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sitä voi seurata myös etänä.

Tulevaisuus kuuluu kaikille ja kaikki me osallistumme myös sen tekemiseen.

Mutta miten tulevaisuudesta tehdään kestävä, joka takaa hyvät ja turvalliset olosuhteet myös tuleville sukupolville?
Ja ennen kaikkea: mitä jokainen meistä voi tehdä kestävän tulevaisuuden hyväksi?

Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta sitä voi ennakoida. Jokainen meistä voi harjoitella ennakointitaitoja ja kerätä ennakointitietoa. Ennakointia tarvitaan varautumiseen ja tulevaisuuden kehityssuuntiin vaikuttamiseen. Muun muassa nämä teemat johdattelevat tilaisuudessa käytävään paneelikeskusteluun ja sen eri näkökulmiin kestävän tulevaisuuden luomiseksi.

Keskustelun juontajana ja tulevaisuuden ennakointiin johdattajana toimii Maria Virtanen Pirkanmaan liitosta. Avauksen jälkeen jatketaan paneelikeskustelulla, johon liittyvät mukaan Pirkanmaan Osuuskaupan palveluliiketoiminnan kehityspäällikkö Mia Häkkinen, innovaatio- ja tulevaisuustyön johtaja Petri Räsänen Pirkanmaan liitosta, liiketoiminnan johtaja Carita Prokki Tampereen ammattikorkeakoulusta ja tulevaisuusanalyytikko Johanna Kirjavainen Business Tampereesta.

Tapahtuma on osa TJANSSI-hankkeen toimintaa. (Linkin takana lisätietoa hankkeesta.)

Tilaisuuden juontaja Maria Virtanen toimii Pirkanmaan liiton, Business Tampereen ja Tampereen ammattikorkeakoulun yhteisen TJANSSI-hankkeen projektipäällikkönä.

TJANSSI on Pirkanmaan liiton rahoittama hanke, johon käytetään alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen kehittämiseen suunnattua rahoitusta (AKKE-rahoitus).

Tapahtuman kesto on noin tunti.

Mikäli et pääse paikan päälle, tilaisuutta on mahdollista seurata striimattuna tämän linkin takaa.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto: Tampere-talo ja TAMK

Lisätietoja:

Kaikki artikkelit