Hyppää sisältöön

Rahoitusmahdollisuuksia esittelevä hakuinfo 15.3. (Teams), aiheena REACT-EU -rahoitus, EAKR, ESR ja AKKE

| Hankkeet ja selvitykset, Pirkanmaan liitto

Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä rahoitusasiantuntijoille. He myös vastaavat ennakkoon esitettyihin kysymyksiin.

Pirkanmaan liitto ja Keski-Suomen ELY-keskus avaavat 15.3. EAKR- ja ESR-haun, joka on auki 7.5. asti. Maalis-toukokuussa voi hakea REACT-EU-rahoitusta EAKR- ja ESR-hankkeiden toteutukseen koko Länsi-Suomen alueella. Lisäksi osassa maakuntia on samaan aikaan avoinna haku muihinkin EAKR- tai ESR-toimiin ja kansalliseen Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE)-rahoitukseen.

Tervetuloa rahoitusmahdollisuuksia esittelevään kaksiosaiseen hakuinfoon!

Hakuinfon 15.3. ohjelma

  • Klo 9 - 10.30
    Kuuden maakunnan yhteisessä osuudessa käydään läpi REACT-EU-rahoituksen mahdollisuuksia EAKR- ja ESR-hankkeiden toteuttajille ja annetaan ohjeita rahoituksen hakijoille.
  • Klo 10.30 -12
    Tässä osuudessa keskitytään rahoituksen suuntaamisen maakunnallisiin painotuksiin sekä mahdollisiin EAKR- ja ESR-perusrahoitusta sekä AKKEa koskeviin hakuihin.

Molemmissa osuuksissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä rahoitusasiantuntijoille. He myös vastaavat ennakkoon esitettyihin kysymyksiin.

Suuren kiinnostuksen takia Teams-osallistujia ei enää mahdu mukaan, mutta tilaisuutta voi seurata striimin kautta tällä linkillä.

Tilaisuuden materiaalit ovat 15.3. jälkeen saatavilla www.rakennerahastot.fi-sivuston Länsi-Suomen osiossa.

Mikä on REACT-EU ja mihin sitä voi käyttää?

REACT-EU-rahoitus on osa EU:n elpymisvälinettä. Välineellä on tarkoitus tukea koronapandemian aiheuttamien vahinkojen korjaamista. Rahoituksella luodaan pohjaa talouden vihreälle, digitaaliselle ja palautumiskykyä tukevalle elpymiselle.

Uusien toimintalinjojen sisältö on jo kansallisesti hyväksytty osaksi kuluvan kauden rakennerahasto-ohjelmaa. REACT-EU -lisämäärärahojen (Recovery Assistance for Cohesion and the Territories of Europe) myöntämisen ehtona on, että eduskunta hyväksyy REACT-EU -rahoituksen vuoden 2021 lisätalousarvioon ja valtioneuvosto tekee päätöksen varojen jakamisesta alueille.

Lue lisää REACT-EU:sta täältä.

Tarvittaessa voit kysellä lisätietoja hakuinfosta

Kaikki artikkelit