Hyppää sisältöön

Rahoitushaku Pirkanmaan siltasopimusta toteuttaviin hankkeisiin on avoinna 30.10. saakka

| Hankkeet ja selvitykset

Hankkeilla toteutetaan ammatillisen koulutuksen kehittämisessä uudenlaista yhteistyöalustaa teollisuuden perusosaamisen ja vetovoiman vahvistamiseksi.

Pirkanmaan liitolta voi hakea rahoitusta hankkeisiin, jotka toteuttavat Pirkanmaan siltasopimuksen toimenpidettä ’Ammatillisen koulutuksen kehittämiskokonaisuus Pirkanmaalla: Uudenlainen yhteistyöalusta teollisuuden perusosaamisen ja vetovoiman vahvistamiseksi’.

Hakuaika päättyy 30.10.2020. Rahoitusta on haettavissa yhteensä noin 325 000 euroa. Maksimitukiprosentti on 60%. Hankkeet tulee aloittaa vuoden 2020 puolella ja ne voivat jatkua enintään 31.12.2021 asti.

Rahoitettavissa hankkeissa tulee olla vahva elinkeinoelämäyhteys. Hakemusaineistoon tulee sisältyä myös listaus yrityksistä, jotka ovat kiinnostuneet olemaan mukana hankkeen toimenpiteissä.

Opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalanmukaista tutkintotavoitteisen koulutuksen kehittämistä ei hankkeissa voi tehdä.

Rahoitusta haetaan tarkoitusta varten laaditulla hakulomakkeella. Hakulomake ja siihen liittyvät pakolliset liitteet sekä ohjeistus toimitetaan pyynnöstä (katso lisätiedot alla).

Hakemukset tulee jättää sähköpostilla (suojattuna sähköpostina) Pirkanmaan liiton turvasähköpostitoiminnolla.

Siirry turvasähköpostiin tästä linkistä. Linkki aukeaa toiseen ikkunaan.

Hakemukset tulee jättää 30.10.2020 klo 16 mennessä.

Lisätiedot:

Hakulomakkeet ja -ohjeistus: erityisasiantuntija Tiina Harala.
Pirkanmaan siltasopimus: kehityspäällikkö Marko Koskinen.

  • Erityisasiantuntija Tiina Harala

    Työskentelen hankerahoituksen tehtävissä. Valmistelen hankehakemusten päätöksiä (Euroopan aluekehitysrahastosta, Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) ja kansallisista kehittämisvaroista rahoitetut kehittämishankkeet). Olen myös edellä mainittujen hankkeiden yhteyshenkilö.

  • Kehityspäällikkö Marko Koskinen

    Teen kiinnostavinta, osaavinta ja saavutettavinta maakuntaa. Työni toimenpiteet kohdistuvat maakunnalliselle ja kansalliselle tasolle. Tarvittavaa muutosta toteutan monipuolisen yhteistyön keinoin. Yhteistyössä Pirkanmaan kansanedustajat ovat tärkeässä roolissa.

Pirkanmaan siltasopimus ’Kasvun mahdollisuus – positiivisen rakennemuutokset hyödyntäminen’ on hyväksytty tammikuussa 2019 ja se kokoaa yhteen valtion, kunnat, oppilaitokset ja muut toimijat edistämään muun muassa alueen työvoiman saatavuutta ja teollisuuden kilpailukyvyn vahvistamista. Siltasopimus on voimassa vuoden 2020 loppuun ja siinä määriteltyjä toimenpiteitä rahoitetaan eri rahoituslähteistä.

Lue Pirkanmaan siltasopimus tämän linkin takaa.

Kaikki artikkelit