Hyppää sisältöön

Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen Parkanon varastoalueen aitarakenteet uusitaan

| Edunvalvonta, Pirkanmaan liitto

Turvallisuutta parantava aitojen uusiminen takaa alueen käytön jatkuvuutta.

Valtioneuvoston raha-asiainvaliokunta on 11.11. puoltanut ehdotusta, joka koskee Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen ja Puolustuskiinteistöjen vuokra- ja hallintosopimusta Parkanossa. Runsaan 9 miljoonan euron suuruinen sopimus sisältää alueen turvallisuutta parantavan hankkeen.

Puolustusvoimien varastoalueen nykyiset aidat ovat vanhoja ja huonokuntoisia. Uutta aitalinjaa rakennetaan 11,5 kilometriä, vanhaa puretaan 10,6 kilometriä ja uutta tielinjaa rakennetaan 3,1 kilometriä. Hankkeen arvioidaan valmistuvan vuoden 2022 loppuun mennessä.

- Tämä on tärkeä jatkopäätös aiemmin sovituille Parkanon varaston investoinneille. Turvallisuutta parantava aitojen uusiminen takaa alueen käytön jatkuvuutta, toteaa Pirkanmaan liiton edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela.

Päätös löytyy tämän linkin takaa.

Lisätiedot:

  • Edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela

    Edistän maakunnalle tärkeitä kehittämiskohteita, joilla vaikutetaan valtion talousarvioon ja lainsäädäntöön. Toimin Suomen päärataryhmän sihteerinä sekä edistän sen mukaista maakuntien yhteistyötä. Käsittelen Pirkanmaan liitolle kuuluvat liikuntahallinnon tehtävät.

Kaikki artikkelit