Hyppää sisältöön

Pirkanmaan liitto siirsi JTF-rahoitusta yritystukiin, haku on nyt auki

| Elinvoima ja uudistuminen, Pirkanmaan liitto

Siirto toteutettiin Pirkanmaan liiton aloitteesta ja työ- ja elinkeinoministeriö hyväksyi tämän siirron.

Pirkanmaan liiton JTF-rahoitus (Oikeudenmukaisen siirtymän rahasto) on siirretty Keski-Suomen ELY-keskukselle ja se kohdennetaan nyt yritysten kehittämisavustuksiin. Siirto toteutettiin Pirkanmaan liiton aloitteesta ja työ- ja elinkeinoministeriö hyväksyi tämän siirron.

- Koko Pirkanmaan liitolle osoitettu JTF-myöntövaltuus – noin miljoona euroa – on siirretty käytettäväksi yritystukiin, sillä monenkeskeisten kehittämishankkeiden kysyntä jäi vähäiseksi. Tavoitteena on saada rahaa etupainotteisesti liikkeelle vaikuttaviin kohteisiin. Tilaisuus on JTF-alueen yrityksille ainutkertainen, sanoo Pirkanmaan liiton aluekehitysjohtaja Matti Lipsanen.

Oikeudenmukaisen siirtymän rahasto on rahoitusmuoto, jolla edistetään vihreää siirtymää ja helpotetaan turpeen energiakäytöstä luopumisen aiheuttamia ongelmia.

Keski-Suomen Ely-keskuksen haku yritysten kehittämishankkeisiin on avoinna 2.5.-30.8.2024. Kohdealueena ovat Kihniö, Parkano, Punkalaidun ja Virrat. Rahoitusta on haettavissa yhteensä n. 1,4 miljoonaa euroa.

Lisätietoa tämän linkin takaa.

Lisätiedot:

Kaikki artikkelit