Hyppää sisältöön

Pirkanmaan liiton teknisen tuen hanke

Tällä rakennerahastokaudella Pirkanmaan liitto hoitaa Länsi-Suomen viiden maakunnan EAKR-hankkeiden päätöksenteon ja maksatuksen.

Rakennerahastokaudella 2014-2020 Pirkanmaan liittoon on koottu Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan ja Satakunnan maakuntien liittojen EAKR-hankkeiden (Euroopan aluekehitysrahasto) päätöksenteko- ja maksatustehtävät.

Hankkeiden rahoituspäätökset valmistellaan ja niiden seuranta tapahtuu kussakin maakunnassa. Pirkanmaan liitossa tehdään rahoituspäätökset, hoidetaan hankkeiden maksatus ja tarkastukset sekä huolehditaan raportoinnista työ- ja elinkeinoministeriölle.

Hankkeessa työskentelee osa-aikaisesti kolme maksatustarkastajaa, rakennerahastoasiantuntija ja ohjelmajohtaja. Kaikkien maakuntien yhteistyöryhmien kustannukset katetaan hankkeesta.

Lisätietoja:

  • Rakennerahastoasiantuntija Tuija Rajala

    Osallistun Länsi-Suomen liittojen (Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Satakunta) Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) -hankkeiden päätösvalmisteluun. Toimin myös Pirkanmaan liiton rahoittamien EAKR-hankkeiden yhteyshenkilönä.

Takaisin hankkeet ja selvitykset -sivulle