Hyppää sisältöön

Pirkanmaan liiton strategiatyö käynnistyy

| Pirkanmaan liitto

Pirkanmaan liitto kirkastaa toimintaansa strategian avulla. Maakuntahallitus päätti työn käynnistämisestä ja kävi asiasta lähetekeskustelun.

Pohjatyötä on viime vuosina tehty runsaasti, mutta koronapandemia osittain katkaisi prosessin. Henkilöstön kanssa yhteiset työpajat pidettiin vuosina 2019 ja 2022. Keskeisille sidosryhmille laadittiin kysely vuonna 2019. Tulevaisuuskirjan laadinnassa kuultiin ajatuksia kansalaisilta ja sidosryhmiltä. Liiton verkkosivu-uudistuksen yhteydessä hahmoteltiin liiton toimintaa uudesta näkökulmasta. Pirkanmaan maakuntaohjelma 2022–2025
hyväksyttiin viime vuonna maakuntavaltuustossa.

Näitä pohjamateriaaleja voidaan suoraan hyödyntää strategiatyön tausta-aineistona.

Strategia laaditaan syyskauden aikana hyväksyttäväksi maakuntavaltuuston kokouksessa marraskuussa 2022. Työ jatkuu tämänkin jälkeen, jolloin strategiaa viedään liiton toimintaan.

Lisätiedot:

  • Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen

    Johdan Pirkanmaan liittoa ja maakunnan tulevaisuuden valmistelua. Johdan maakunnan edunvalvontaa ja yhteistyötä Euroopassa, Suomessa ja Pirkanmaalla. Tavoitteenani on kestävästi menestyvä kansainvälinen Pirkanmaa. Vastaan tuloksistamme maakuntavaltuustolle ja maakuntahallitukselle.

Kaikki artikkelit