Hyppää sisältöön

Pirkanmaan liiton EU-rahoitus vuonna 2022

| Hankkeet ja selvitykset

Pirkanmaan liitto välittää vuosittain rahoitusta julkisrahoitteisille hankkeille.


Pirkanmaan liitto myönsi vuonna 2022 Euroopan aluekehitysrahaston ja valtion rahoitusta yhteensä 3,7 ME euroa pirkanmaalaisille EAKR-hankkeille. Yhteensä EAKR-rahoituksella oli käynnissä 47 hanketta vuonna 2022. Hankkeiden kokonaisvolyymi oli 17,8 miljoonaa euroa.

Vuonna 2022 käynnistyi kuusi uutta maakunnan omaehtoisella kehittämisrahalla rahoitettua hanketta. Vuonna 2022 tehtiin lisäksi rahoituspäätökset kahdelle uudelle Pirkanmaan alueellisen selviytymissuunnitelman – ’Koronasta uuteen kasvuun’ mukaiselle hankkeelle ja kahdelle Pirkanmaa-vetoiselle aluekehittämisen teemaverkostohankkeelle.

Yhteensä kansallisella kehittämisrahoituksella oli vuonna 2022 käynnissä 23 hanketta, joiden kokonaisvolyymi oli 5,6 miljoonaa euroa. Pirkanmaan liitto myönsi vuonna 2022 tukea hankkeille yhteensä 1,5 miljoonaa euroa. Hankkeiden koko toteutusajalle myönnetty ja varattu Pirkanmaan liiton tuki on yhteensä 4,2 miljoonaa euroa.

Lisätiedot:

  • Erityisasiantuntija Tiina Harala

    Työskentelen hankerahoituksen tehtävissä. Valmistelen hankehakemusten päätöksiä (Euroopan aluekehitysrahastosta, Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) ja kansallisista kehittämisvaroista rahoitetut kehittämishankkeet). Olen myös edellä mainittujen hankkeiden yhteyshenkilö.

Kaikki artikkelit