Hyppää sisältöön

Pirkanmaan kasvuhakuisista yrityksistä on nyt runsaasti uutta tietoa

| Hankkeet ja selvitykset, Pirkanmaan liitto

Uudistetussa versiossa on aiempaa monipuolisempia visualisointeja alueen yrityksistä, ekosysteemeistä ja niihin kohdistuvasta rahoituksesta.

Pirkanmaan liitto uudisti palautteen perusteella maakunnan kasvuhakuisten yritysten seuraamiseen tarkoitetun Tampere Region Growth Monitor-työkalun.

Maakunnan startup-yrityksistä ja muista kasvuhakuisista yrityksistä on nyt saatavilla runsaasti uutta tietoa.

Tavoitteena on antaa aiempaa tarkempaa ja hyödyllisempää tietoa alueen kasvuhakuisen yrityskentän kehityksestä. Uudistetussa versiossa on aiempaa monipuolisempia visualisointeja alueen yrityksistä, ekosysteemeistä ja niihin kohdistuvasta rahoituksesta.

Työkalu on kehitetty osana 6Aika: Kasvun Ekosysteemit-hanketta. Työkalua tullaan kehittämään vuoden 2021 maaliskuun loppuun saakka, jolloin projekti päättyy.

Pääset Tampere Region Growth Monitoriin tästä linkistä.

Business Tampere uudisti vuosittaisen startup-selvityksensä

Business Tampereen elokuussa 2020 valmistuneen startup-selvityksen mukaan seudulla toimii 193 aktiivista startup-yritystä. Selvityksen mukaan yli 90 prosenttia startupeista on tyytyväisiä Tampereen seutuun toimintaympäristönä. Selvityksestä käy ilmi, että Tampereen seudun startup-yrityksiä yhdistävät avuntarpeet kansainvälistymiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen, erityisesti rahoituksessa ja kumppaneiden hankinnassa. Selvitys on pian saatavilla Business Tampereen verkkosivuilta.

Lisätiedot

Kaikki artikkelit