Hyppää sisältöön

Pirkanmaan kansanedustajilta lämpimät kiitokset Esa Halmeelle

| Edunvalvonta, Pirkanmaan liitto

Pirkanmaa on erityisen tulevaisuusvalmis ja maakunta toimii mielellään aktiivisena edelläkulkijana.

Pirkanmaan kansanedustajat tapasivat uuteen elämänvaiheeseen siirtyvän maakuntajohtaja Esa Halmeen.

Kansanedustajien lähetystö kiitti lämpimästi Esaa erinomaisesta yhteistyöstä ja merkittävästä työstä Pirkanmaan maakunnan hyväksi. Esa Halmeen maakuntajohtajakauden jälkeen maakunta on vahvalla tulevaisuuspolulla kestävämpään, menestyvämpään ja turvallisempaan tulevaisuuteen. Pirkanmaa on erityisen tulevaisuusvalmis ja maakunta toimii mielellään aktiivisena edelläkulkijana.

Pirkanmaan kansanedustajien puheenjohtaja Marko Asell korosti erityisesti sitä, miten hienolla tavalla Esa Halme on vuosien mittaan tuonut uusia näkökulmia keskusteluun, lisännyt ymmärrystä asiakokonaisuuksista ja vaihtoehtoisista kehityspoluista sekä esittänyt perusteita sille, miksi Pirkanmaan kannattaa tavoitella edelläkävijän asemaa.

Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukuntaa tapaamisessa edustivat kansanedustajat Marko Asell, Jukka Gustafsson, Arto Pirttilahti ja Sofia Vikman. Tapaamiseen osallistui Pirkanmaan liiton edunvalvontatiimistä edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela ja kehityspäällikkö Marko Koskinen.

Kansanedustajien lähetystö kiitti lämpimästi Esa Halmetta erinomaisesta yhteistyöstä ja merkittävästä työstä Pirkanmaan maakunnan hyväksi. Kuva: Marko Koskinen

Kaikki artikkelit