Hyppää sisältöön

Pirkanmaan digitukihanketta avataan videoilla

| Pirkanmaan liitto

Viimeisen vuoden aikana on jo rakennettu verkostoa. Myös tietoa digituen tarjonnasta Pirkanmaalla on kerätty.

Pirkanmaan liitto jatkaa digituen alueellista koordinointia PiDiKe-hankkeessa. Hanketta rahoittaa valtiovarainministeriö.

Viimeisen vuoden aikana on jo rakennettu verkostoa. Myös tietoa digituen tarjonnasta maakunnassamme on kerätty. Jatkohankkeen tavoitteena on pitää verkostoa yllä ja kasvattaa sitä. Sen lisäksi muodostetaan kattava tilannekuva Pirkanmaan digituen tarpeesta ja tarjonnasta.

Digituen tarjontaa kehitetään tilannekuvan pohjalta. Lisäksi hankkeessa edistetään alueen digituen toimijoiden viestintää. Näin asiakkaat löytävät tuen paremmin.

Digituella tarkoitetaan sähköisten palveluiden ja laitteiden käytön opastamista ja neuvontaa. Tukea voidaan antaa paikan päällä toimipisteissä, mutta myös ketterästi etänä puhelimen tai netin välityksellä. Apua sähköisten palveluiden käyttöön voi siis saada ihan kotisohvalle asti!

Tavoite on, että kaikilla kansalaisilla on riittävät digitaidot. Myös yhdenvertainen asiointi viranomaispalveluissa mahdollistuu.

Digitukihanketta avataan alla olevilla videoilla. Ensimmäinen video on hankkeen esittelyä. Toinen tuo esiin verkostoon kuuluvia ja kolmas kohderyhmiä.

Klikkaa alla olevia linkkejä niin pääset videoihin.

PiDiKe-verkosto kehittää Pirkanmaan digitukea.
Video 1: esittely
Video 2: Verkostolaiset
Video 3: Kohderyhmät

PiDiKe = Pirkanmaan digituen alueellisen koordinaation kehittämishanke

Pirkanmaan digituki löytyy Twitteristä tunnuksella @PDigituki.

Videotuotanto: MediaStage 2020

Lisätietoa:

Kaikki artikkelit