Hyppää sisältöön

Pirkanmaan digitukihanke kiertää virtuaalisesti kunnissa

| Hankkeet ja selvitykset, Pirkanmaan liitto

Nyt kerätään tietoa maakunnan digituen tilannekuvaa varten.

Pirkanmaan digituen kehittämishanke (PiDiKe) kiertää kevään aikana virtuaalisesti kunnissa. Koronapandemian hellitettyä on tarkoitus jalkautua kuntiin varsinaisen kuntakierroksen merkeissä.

Kuntakierroksen aikana haastatellaan muun muassa hyvinvointi- ja sivistysjohtajia sekä hyvinvointikoordinaattoreita - jokaisesta Pirkanmaan 23 kunnasta.

Nyt kerätään tietoa Pirkanmaan digituen tilannekuvaa varten ja samalla levitetään tietoa digituesta. Tilannekuvaa ohjaa digituen kehittämistyötä Pirkanmaalla loppuvuoden aikana.

- Kun hanke etenee, edistämme digituen saatavuuden tunnettuutta ja saavutettavuutta alueellamme. Olemme mukana myös valtakunnallisessa digituen verkostossa kehittämässä yhdessä digitukea, projektipäällikkö Markus Lappi sanoo.

PiDiKe-verkostolla on ollut viime vuoden keväästä käytössä avunpyyntösähköposti digituki@pirkanmaa.fi. Sen kautta kaikilla pirkanmaalaisilla on ollut mahdollisuus saada digitukea verkostolta.

Sähköpostiosoitteesta saa apua ja palveluohjausta, ja saman sähköpostin kautta on ollut mahdollista ilmoittaa halukkuudestaan osallistua alueelliseen digituen verkostoon. Avunpyynnöt on välitetty verkostolle sopivan digitukijan löytämiseksi.

Hanketta vetää Pirkanmaan liitto. Hankkeen toteuttavia kumppaneita ovat Kansaneläkelaitos, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri sekä Akaan kaupunki.

Seuraa keskustelua sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #digituki #Pirkanmaa #PiDiKe

Käy Pirkanmaan digitukihankkeen omalla Twitter-tilillä tästä linkistä.

Lisätiedot:

Kaikki artikkelit