Hyppää sisältöön

Pirkanmaa sai valtiolta rahoitusta Lamminrahkan liikuntahalliin ja Tammelan stadionin uudisrakennukseen

| Edunvalvonta, Pirkanmaan liitto

Saatu rahoitus jää alle väestöosuuden, mutta on kuitenkin parempi kuin viime marraskuussa OKM:n julkaisemassa rahoitussuunnitelmassa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on tänään ministerin päätöksellä vahvistanut vuodelle 2021 valtion rahoitusosuudet liikuntapaikkarakentamiseen.

Pirkanmaalle tulee rahoitus kahteen kohteeseen, jotka ovat Lamminrahkan liikuntahalli Kangasalla ja Tammelan stadionin uudisrakennus Tampereella. Molempiin tulee valtiolta 750 000 euroa.

Koko maan jaossa ja myös Länsi- ja Sisä-Suomen alueen jaossa Pirkanmaan saama rahoitus jää alle väestöosuuden, mutta on kuitenkin parempi kuin viime marraskuussa OKM:n julkaisemassa rahoitussuunnitelmassa.

Pirkanmaan liiton edunvalvontapäällikön Jouni Koskelan mukaan yksittäisten vuosien kohdalla valtion rahoituksessa on alueellisia heilahduksia, mutta rahoitusmäärät tasoittuvat useamman vuoden vertailussa.

Katso tiedote tämän linkin takaa.

Lisätiedot:

  • Edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela

    Edistän maakunnalle tärkeitä kehittämiskohteita, joilla vaikutetaan valtion talousarvioon ja lainsäädäntöön. Toimin Suomen päärataryhmän sihteerinä sekä edistän sen mukaista maakuntien yhteistyötä. Käsittelen Pirkanmaan liitolle kuuluvat liikuntahallinnon tehtävät.

Kaikki artikkelit