Hyppää sisältöön

Pirkanmaa Euroopan digiosaamisen kärkeen: digitaalinen kompassi -tilaisuuden tallenne

| Elinvoima ja uudistuminen, Pirkanmaan liitto, Saavutettavuus ja liikenne

Neljän asiantuntijaryhmän ehdotukset Pirkanmaan digitavoitteiksi tälle vuosikymmenelle esitellään. Voit katsoa tallenteen alta.

Pirkanmaa toteuttaa EU:n digitaalisen kompassin ensimmäisenä alueena Euroopassa ja asettaa 2020-luvulle kunnianhimoiset digitavoitteet.

Digitaalisen kompassin tavoitteena lisätä investointeja digitaaliseen uudistumiseen, samalla kun se suuntaa alueelta tehtävää edunvalvontaa ja yhteistyötä kansallisella ja EU:n tasolla. Digikompassin teemat ovat digitaalinen osaaminen, digitaalinen infrastruktuuri, yritysten digitaalinen murros ja julkisten palvelun digitalisaatio.

Pirkanmaan liiton vetämän digikompassihankkeen tarkoitus on viedä Pirkanmaa Euroopan ihmiskeskeisen datatalouden ja digiosaamisen kärkeen. Digikompassin tavoitteisiin edetään yhteistyössä alueen yritysten, tutkimus- ja oppilaitosten, kuntien ja hyvinvointialueen kanssa.

Työtä on keväällä vienyt eteenpäin neljä asiantuntijaryhmää. Ne ovat tehneet analyysia ja tavoitteenasetantaa alueelle. Ryhmien ehdotukset Pirkanmaan digitavoitteiksi tälle vuosikymmenelle esitellään 23.5 pidettävässä tilaisuudessa Sokos Hotel Ilveksessä.

Seuraa tilaisuutta täältä:

Tilaisuus striimataan Pirkanmaan liiton YouTube-kanavalle.

Aiheeseen liittyvää viestintää voi seurata sosiaalisissa kanavissa tunnuksella #P1rkanmaa ja #P1rkanmaa2030.

Lisätiedot:

Kaikki artikkelit