Hyppää sisältöön

Pirkan päivän juhlinta uudistuu

| Pirkanmaan liitto

Pirkanmaan liitto järjestää edelleen kutsuvierastilaisuuden, joka toteutetaan nyt juhlaseminaarina. Tilaisuus tullaan myös striimaamaan liiton YouTube-kanavalle.

Pirkanmaan liitto uudistaa Pirkan päivän juhlintaa. Tähän mennessä olemme järjestäneet maakunnan nimipäivänä kutsuvieraille iltavastaanoton, jonka yhteydessä on jaettu perinteikäs Pirkanmaan palkinto.

Tilaisuus uudistuu siten, että iltavastaanotto jää pois. Pirkanmaan liitto järjestää edelleen kutsuvierastilaisuuden, joka toteutetaan juhlaseminaarina. Tilaisuus tullaan myös striimaamaan liiton YouTube-kanavalle, joten ajankohtaisista aiheista kiinnostuneet voivat katsoa tilaisuutta verkkolähetyksen kautta. Linkki tilaisuuteen tulee verkkosivuillemme myöhemmin.

Heti juhlaseminaarin jälkeen jaetaan perinteiseen tapaan Pirkanmaan palkinto. Maakuntahallitus myöntää tämän palkinnon maakunnan hyväksi tehdystä merkittävästä työstä, joka on edistänyt maakunnan tunnettuisuutta, identiteettiä tai elinolosuhteiden kehittämistä. Myös tämä osio striimataan Pirkanmaan liiton YouTube-kanavalle ja on nähtävissä myös verkkosivujen kautta.

Kaikki artikkelit