Hyppää sisältöön

Orivesi kehittää retkeilymatkailua digitaalisilla palvelukonsepteilla

| Elinvoima ja uudistuminen, Hankkeet ja selvitykset, Pirkanmaan liitto

Tarkoitus on tuotteistaa olemassa olevat reitit digitaalisesti ja markkinoida oikein.

Oriveden seudun retkeilyreiteistä halutaan tulevaisuudessa merkittävä osa Pirkanmaan luontomatkailukohteiden ja reittien muodostamaa elämysalustaa. Luontomatkailun kehittäminen nähdään isona potentiaalina.

Oriveden kaupungin alueella on käynnistymässä Retkeilymatkailun digitaaliset palvelukonseptit - hanke. Vuoden 2023 kesäkuun loppuun kestävän hankkeen tavoitteena on vauhdittaa reitistöihin perustuvaa retkeilymatkailua sekä edistää uusien digitaalisten palvelukonseptien ja -ratkaisujen syntymistä. Lisäarvoa retkeilykokemukseen ja tuotteeseen on mahdollista tuoda erilaisilla luovan talouden sisällöillä ja palveluilla.

Tarkoitus on tuotteistaa olemassa olevat reitit digitaalisesti ja markkinoida oikein. Hyvin tuotteistettu ja markkinoitu reitti tarjoaa laadukkaita elämyksiä ja pidentää matkailijoiden viipymää matkailualueilla.

Hanke tukee selviytymissuunnitelman sekä maakuntaohjelman toteutusta.

Maakuntahallitus myönsi Oriveden kaupungille Retkeilymatkailun digitaaliset palvelukonseptit kehittämishankkeen toteuttamiseen kaikkiaan 62 898 euroa. Kyseessä on Pirkanmaan Alueellisen selviytymissuunnitelman toimeenpanoon tarkoitettu Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -määräraha.

Lisätietoja:


Oriveden kaupunki:
Yrityskoordinaattori Irene Suhonen, puh: 040-133 91111, irene.suhonen@orivesi.fi

Kaikki artikkelit