Hyppää sisältöön

Nuorten vaikuttajakoulu sai tietoa eduskunnasta

| Edunvalvonta, Pirkanmaan liitto

Pirkanmaan liiton nuorten vaikuttajakoulun tavoitteena on innostaa ja tukea maakunnan nuoria pyrkimään yhteiskunnallisesti vastuullisiin tehtäviin.

Pirkanmaan nuorten vaikuttajakoulun helmikuun kokoontumisen aiheena oli tutustuminen eduskunnan toimintaan. Vuorovaikutteinen tilaisuus pidettiin maakuntahallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Sofia Vikmanin, kansanedustaja Oras Tynkkysen sekä Joakim Vigeliuksen kanssa.

Kansanedustajat kertoivat omasta urapolustaan ja arjestaan. Nuoret pääsivät esittämään heille kysymyksiä ajankohtaisista asioista. Vierailuun kuului myös kierros eduskunnan tiloissa. Nuoret saivat myös tietoa vaikuttamisviestinnästä ja sen eri osa-alueista.

Kansanedustaja Oras Tynkkynen sekä maakuntahallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Sofia Vikman kuvattiin yhdessä nuorten vaikuttajakoulun kanssa.

Joakim Vigelius kertoi matkastaan kansanedustajaksi.

Eduskuntatalo oli erityisen vilkas, koska vierailun aikana oli kyselytunti. Kierroksella nuoret tapasivat myös kansanedustajat Jouni Ovaskan sekä Ville Merisen.

Kuvat: Clarissa Ylönen

Lisätietoja:

  • Kehityspäällikkö Marko Koskinen

    Teen kiinnostavinta, osaavinta ja saavutettavinta maakuntaa. Työni toimenpiteet kohdistuvat maakunnalliselle ja kansalliselle tasolle. Tarvittavaa muutosta toteutan monipuolisen yhteistyön keinoin. Yhteistyössä Pirkanmaan kansanedustajat ovat tärkeässä roolissa.

Kaikki artikkelit