Hyppää sisältöön

Mira Potkosta ja Maarit Teurosta kiitettiin lämpimästi Pirkanmaalla

| Pirkanmaan liitto

Kansanedustajat toivottavat Miralle menestystä myös tuleviin haasteisiin todeten, että Miran asenteella löytyy varmasti oikea polku seuraaville vuosille.

Pirkanmaan kansanedustajat ja Pirkanmaan liitto juhlistivat Mira Potkosen ja Maarit Teurosen upeaa menestystä Tokion olympialaisissa. Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukunnan onnittelut Miralle ja Maaritille välittivät kansanedustajat Pauli Kiuru ja Marko Asell. Pirkanmaan liiton kiitokset toi maakuntajohtaja Esa Halme.

Mira Potkonen ja Marko Asell.

Pirkanmaan kansanedustajat esittivät lämpimät kiitoksensa Mira Potkoselle Tokion olympiamitalista ja todella upeasta urheilu-urasta. Kansanedustajien mukaan on ollut suuri ilo seurata Miran määrätietoista työskentelyä tässä vaativassa lajissa. Kansanedustajat toivottavat Miralle menestystä myös tuleviin haasteisiin todeten, että Miran asenteella löytyy varmasti oikea polku seuraaville vuosille.

Pirkanmaan kansanedustajat pitivät erittäin tärkeänä huomioida myös valmentajan oleellinen merkitys ja he antoivat suuret onnittelut Maarit Teuroselle olympiamitaliin johtaneesta menestyksekkäästä valmentajatyöskentelystä. Kansanedustajien mukaan on ollut ilo seurata Maaritin määrätietoista omistautumista tässä erittäin haastavassa lajissa.

Pirkanmaan liiton onnittelut toi maakuntajohtaja Esa Halme todeten, että erityiset henkilöt Mira ja Maarit ansaitsevat erityisen huomioimisen. Halme ojensi Miralle ja Maaritille Laukon kotkakorun, joka on ainutlaatuinen voimakoru. Kotkakorun malli löytyi 2015 Laukon kartanon puiston edustalla sijaitsevalta Pohdin saarelta. Suurta huomiota herättäneen merovingiaikaisen riipuksen arvoitusta ei ole toistaiseksi onnistuttu lopullisesti ratkaisemaan. Kysymyksessä on siis arvoituksellinen mahtiriipus.

Teksti ja kuva: Marko Koskinen

Kaikki artikkelit