Hyppää sisältöön

Meistä tulee vaikuttajia!

| Edunvalvonta, Pirkanmaan liitto

Pirkanmaan nuorten vaikuttajakoulu tarjoaa katsauksen vaikuttamistyöhön yhteiskunnan eri tasoilla sekä verkostoitumisen mahdollisuuden.

Pirkanmaan liitossa käynnistyi nuorten vaikuttajakoulu. Tavoitteena on innostaa ja tukea maakunnan nuoria pyrkimään yhteiskunnallisesti vastuullisiin tehtäviin. Koulu tarjoaa katsauksen vaikuttamistyöhön yhteiskunnan eri tasoilla sekä verkostoitumisen mahdollisuuden. Vaikuttajakoulun aloittaa 20 nuorta, ympäri Pirkanmaata.

Osallistujat tutustuvat yhden lukuvuoden aikana erilaisiin vaikuttajatahoihin, vaikuttamisen keinoihin ja tuloksiin. Koulutus toteutetaan esimerkiksi vierailuina. Käsiteltävinä aiheina ovat muun muassa päätöksenteko eduskunnassa, maakunnassa, kunnissa, järjestöissä ja Euroopan unionissa. Lisäksi tutustutaan mediaan ja elinkeinoelämään.

Kuvassa vaikuttajakoulun osallistujia Pirkanmaan maakuntajohtaja Anna-Mari Ahosen ja kehityspäällikkö Marko Koskisen kanssa.

Lisätiedot:

  • Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen

    Johdan Pirkanmaan liittoa ja maakunnan tulevaisuuden valmistelua. Johdan maakunnan edunvalvontaa ja yhteistyötä Euroopassa, Suomessa ja Pirkanmaalla. Tavoitteenani on kestävästi menestyvä kansainvälinen Pirkanmaa. Vastaan tuloksistamme maakuntavaltuustolle ja maakuntahallitukselle.

  • Kehityspäällikkö Marko Koskinen

    Teen kiinnostavinta, osaavinta ja saavutettavinta maakuntaa. Työni toimenpiteet kohdistuvat maakunnalliselle ja kansalliselle tasolle. Tarvittavaa muutosta toteutan monipuolisen yhteistyön keinoin. Yhteistyössä Pirkanmaan kansanedustajat ovat tärkeässä roolissa.

Kaikki artikkelit