Hyppää sisältöön

Pirkanmaan suunta 2035 -strategiawebinaari 24.3. klo 14-16

| Pirkanmaan liitto

Webinaari on osa tiedonkeruuta, jonka tuloksena ovat Pirkanmaan kehittämisen tarkentuneet painopisteet ja kärjet.

Pirkanmaan liitto järjestää 24.3.2021 klo 14-16 webinaarin, jossa käsitellään Pirkanmaan maakunnan tulevaisuuden näkymiä. Webinaarissa kartoitetaan maakunnan toimijoiden strategisia aikeita, luonnostellaan maakunnan vaihtoehtoisia tulevaisuuskuvia sekä selvitetään, mihin ilmiöihin ja asiakokonaisuuksiin maakunnan kehittämistyössä tulisi keskittyä.

Webinaari on osa tiedonkeruuta, jonka tuloksena ovat Pirkanmaan kehittämisen tarkentuneet painopisteet ja kärjet. Näitä hyödynnetään uuden maakuntaohjelman valmistelussa ja taustana maakuntakaavan uudistamiselle.

Etämenetelmin järjestettävässä, osallisuutta rakentavassa webinaarissa käsitellään maakunnan tulevaisuuden tarpeita sekä kansallisen ja kansainvälisen tason muutosilmiötä. Johtavat asiantuntijat herättelevät puheenvuoroillaan osallistujia ajattelemaan Pirkanmaan tulevaisuutta eri näkökulmista.

Webinaariin tulee ilmoittautua etukäteen. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Lisätietoja:

  • Suunnittelujohtaja Ruut-Maaria Rissanen

    Vastuullani on maankäyttö- ja liikennetiimin vetäminen sekä toiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Erityisosaamistani on liikennejärjestelmäsuunnittelu, mutta puoleeni voi kääntyä kaikissa maankäytön, liikenteen tai ympäristön suunnittelua koskevissa kysymyksissä.

  • Suunnittelupäällikkö Marko Mäkinen

    Tehtäviini kuuluu Pirkanmaan kehittämisen strategisten kysymysten käsittely maakuntaohjelman laadinnan kautta. Työskentelen myös tulevaisuuden muutostekijöiden tunnistamiseksi, huomioon ottamiseksi ja keskustelun käymiseksi niistä. Olen maakuntahallituksen ympäristö- ja ilmastojaoston esittelijä.

Kaikki artikkelit