Hyppää sisältöön

Maakuntajohtaja Esa Halme sai Pro Pirkanmaa -mitalin

| Pirkanmaan liitto

Mitali myönnetään henkilölle tai yhteisölle erittäin ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta työstä Pirkanmaan maakunnan hyväksi.

Pirkanmaan liitto on myöntänyt heraldikko Harri Rantasen suunnitteleman Pro Pirkanmaa -mitalin maakuntajohtaja Esa Halmeelle.

Mitali myönnetään henkilölle tai yhteisölle erittäin ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta työstä Pirkanmaan maakunnan hyväksi.

Mitali luovutettiin 24.2. henkilöstön kanssa pidettyjen Esa Halmeen läksiäiskahvien yhteydessä Tampellassa.

Esalle - jos kenelle - sopii Pro Pirkanmaa -mitali.

Maanantaina oli virallinen ja juhlallinen tilaisuus, kun maakuntahallituksen kokouksen yhteydessä puheenjohtaja Roope Lehto kiitteli puheessaan Esaa ansioista Pirkanmaan ja erityisesti maakunnan edunvalvonnan hyväksi ja antoi maakuntahallituksen lahjan. Maanantaina maakuntahallitus oli saman pöydän ääressä Esan kanssa myös eläkkeellelähtölounaalla.

Torstaina Esalla oli lämminhenkinen tilaisuus henkilöstön kanssa Tampellan sydäntilassa. Olimme ostaneet keräämällämme rahalla hänelle suklaata ja samppanjaa sekä myös lahjakortin sporttiliikkeeseen. Taitava Marianne Koski oli loihtinut upeat kakut kahvin seuraksi. Pirkanmaan liitto kukitti lähtijän totuttuun tapaan.

Teksti ja kuvat: Kirsti Palokangas-Kivilinna

Kaikki artikkelit