Hyppää sisältöön

Maakuntahallituksen ympäristö- ja ilmastojaoston kokoonpano 2023-2025

| Pirkanmaan liitto, Ympäristö ja ilmasto

Maakuntahallituksen jaosto ohjaa liiton toimintaa hiilineutraaliin suuntaan.

Maakuntahallitus asetti keskuudestaan ympäristö- ja ilmastojaoston 1.8. alkavalle toimikaudelle 2023–2025.

Jäsenet:

Sofia Vikman (kok.)
Atanas Aleksovski (sd.)
Lassi Kaleva (ps.)
Marjo Mäkinen-Aakula (kesk.)
Sina Isokallio (vihr.)
Virva-Mari Rask (vas.)

Pirkanmaan maakuntahallituksen ympäristö- ja ilmastojaosto muodostetaan siten, että kullakin maakuntahallituksessa edustetulla puolueella on siinä yksi jäsen, ja jaosto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan. Puheenjohtajana on toiminut maakuntahallituksen puheenjohtaja.

Päätöksentekojäsenten lisäksi jaostoon nimetään kaksi asiantuntijajäsentä Pirkanmaan liitosta, kaksi asiantuntijajäsentä Pirkanmaan ELY-keskuksesta sekä kaksi nuorisoedustajaa Nuva ry:n Pirkanmaan piiristä. Pirkanmaan liiton edustajana jatkaa suunnittelujohtaja Ruut-Maaria Rissanen, ELY-keskuksen edustajina johtaja Mari Rajala ja johtava asiantuntija Soili Ingelin sekä nuorisoedustajina Tähkä Tolvanen ja Emmi Kallio.

Jaoston esittelijänä jatkaa suunnittelupäällikkö Marko Mäkinen ja sihteerinä projektipäällikkö Liisa Hyttinen, molemmat Pirkanmaan liitosta. Asialistat jaoston kokouksiin valmistellaan Pirkanmaan liiton toimistossa. Jaosto voi kutsua kuultavakseen asiantuntijoita ja tehdä vierailuja toimialaansa kuuluviin kohteisiin.

Lisätiedot:

Kaikki artikkelit