Hyppää sisältöön

Maakunnan yhteistyöryhmä avaa pian blogeilla ajankohtaisia

| Blogi, Elinvoima ja uudistuminen, Pirkanmaan liitto, Päätöksenteko

Uusi blogisarja alkaa huhtikuussa verkkosivuillamme ja sitä jaetaan liiton eri viestintäkanavissa.

Pirkanmaan maakunnan yhteistyöryhmä (MYR) kokoaa vaikuttajat yhteen ja linjaa maakunnan kehittämisen kannalta merkittävimmät ohjelmat, sopimukset ja rahoitukset.

Yhteistyöryhmässä ovat edustettuina maakunnan liitto ja sen jäsenkunnat, ohjelmaa rahoittavat valtion viranomaiset sekä tärkeimmät työmarkkina- ja elinkeinojärjestöt.

Yhteistyöryhmä kokoontuu neljä kertaa vuodessa vuosikellon mukaisten teemojen äärelle. Kokousteemoina ovat olleet esimerkiksi osaaminen, kokonaisturvallisuus, työllisyys ja kansainvälinen rahoitus.

Yhteistyöryhmässä käydään asiantuntija-alustuksen ja hanke-esittelyn pohjalta niin kiinnostavaa strategista keskustelua Pirkanmaan tulevaisuuden linjauksista, että jäsenet siirtävät lomansakin, jos tiedossa on yhteistyöryhmän kokous.

Aloitamme uuden blogisarjan, jossa avataan Pirkanmaan yhteistyöryhmän toimintaa, keskustelua ja linjauksia.

Maaliskuun kokouksessa teemana oli tutkimuslaitosten ja yritysten yhteistyö, josta kertoivat Tampereen yliopistolta tutkimus- ja innovaatiopalvelujen johtaja Pauli Kuosmanen sekä Pirkanmaan liiton rahoittamaa DigiCore-hanketta esitellyt projektipäällikkö Jaakko Kinnunen.

He ovat lupautuneet ensimmäisiksi kirjoittajiksi Maakunnan yhteistyöryhmän ajankohtaisia -sarjaan, joka alkaa ilmestyä huhtikuun loppupuolella.

Katso täältä Pirkanmaan maakunnan yhteistyöryhmän jäsenten tietoja.

Kaikki artikkelit