Hyppää sisältöön

KUTSU: tutkimusperustaisten spin-off-yritysten analyysiraportin esittelytilaisuus

| Hankkeet ja selvitykset, Pirkanmaan liitto

Raportin julkistamistilaisuus järjestetään verkossa (englanniksi) 17.4 klo 13.30–15.00 (Suomen aikaa).

VIADUCT-hankekonsortion analyysi ja raportti tiedonsiirron ja tutkimuksen kaupallistamisen haasteista spin-off -yritysten luomisessa ja vakiinnuttamisessa eurooppalaisten alueiden välillä on julkaistu.

Raportin julkistamistilaisuus järjestetään verkossa (englanniksi) 17.4 klo 13.30–15.00 (Suomen aikaa). Voit ilmoittautua mukaan tästä linkistä: Interregional Analysis Report Presentation Event

Tilaisuuden tavoitteena on syventyä siihen, miten tutkimusperustaiset spin-off -yritykset syntyvät seitsemän eurooppalaisen alueen välillä – mukaan lukien Pirkanmaa.

Raportti perustuu kyselyaineistoon, jonka avulla kerättiin arvokasta tietoa spin-off -yritysten synnyn tukemisesta alueellisessa ekosysteemissä. Tavoite on edistää tutkimuksen hyödyntämistä yhteiskunnassa kaupallistamisen ja yritystoiminnan avulla.

Raportti on luettavissa myös verkossa: VIADUCT Interregional Analysis Report. Analyysi perustuu alueellisella tasolla suoritettuihin kyselyihin, ja se vertailee saatuja tuloksia keskittyen alueellisiin vahvuuksiin ja kehittämiskohteisiin. Voit tutustua Pirkanmaan alueelliseen raporttiin täällä: VIADUCT Regional Study Report Tampere Region.

Lämpimästi tervetuloa mukaan raportin julkistamistilaisuuteen.
Voit myös jakaa kutsua omissa verkostoissasi.

  • Projektipäällikkö (VIADUCT & BEST DIH -hankkeet) Nadja Nordling

    Kehitän TKI-yhteistyöverkostoja ja digitaalisen ja vihreän siirtymän innovaatioekosysteemejä tutkimuksen kaupallistamista ja digitaalista siirtymää tukevissa hankkeissa. Uudistavat innovaatioekosysteemit, toimiala- ja tieteenalarajat ylittävä tutkimus- ja innovaatiotoiminta.

Kaikki artikkelit