Hyppää sisältöön

Kutsu Pirkanmaan Tulevaisuustapahtumaan

| Edunvalvonta, Pirkanmaan liitto

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Suomen Kasvukäytävän ja Pirkanmaan liiton järjestämään Tulevaisuustapahtumaan 14.3 klo 12.30-16.00, Lapland Hotels Arenaan.Paikka: Lapland Hotels Arena, Ratapihankatu 54 Tampere

Tapahtuma on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti.
Ilmoittaudu tämän linkin takaa.

Suomen kasvukäytävä on 17 kaupungin ja kunnan, neljän maakunnan liiton, kauppakamarin ja yrittäjäjärjestön yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on luoda vetovoimainen elinkeinoelämän, asumisen ja kasvun vyöhyke. Yhteistyöverkosto vahvistaa Kasvukäytävän toimijoiden kilpailukykyä rakentamalla uusia toimintamalleja ja edelläkävijäratkaisuja, sekä kehittämällä uusia virtauksia, joita alueet tarvitsevat menestyäkseen.

Tämä on tavoitteena myös Pirkanmaan tulevaisuustapahtumassa. Ymmärtämällä tulevaisuuden haasteet ja niiden vaatimat ratkaisut, Pirkanmaan yritykset, oppilaitokset ja julkisen sektorin toimijat voivat paremmin varautua tuleviin muutoksiin ja vahvistaa kilpailukykyään.

Tulevaisuustapahtumassa VR:n suunnittelujohtaja Juho Hannukainen kertoo ajankohtaista asiaa liikkumisesta, sekä kuulemme Aalto yliopiston apulaisprofessorin Miloš Mladenovićin näkemyksen tulevaisuuden työmatkaliikenteestä. Tämän lisäksi infrastruktuuriyritys Destia Oy:n projektipäällikkö Riku Huhta jakaa näkökulmansa toimintaympäristön muutosilmiöihin. Tulevaisuuden muutosten kokonaiskuvasta ja tulevaisuusbarometristä meille kertoo Sitran ennakointi- ja tulevaisuusasiantuntija Sanna Rekola. Päivä huipentuu paneeliin, jossa kasvukäytävän kansanedustajat jakavat näkemyksiään tulevasta.

Klikkaa kuvaa tai tätä linkkiä niin saat esiin tarkemman kuvan ohjelmasta. Voit myös tulostaa ohjelman.

Tule kanssamme keskustelemaan Suomen kasvukäytävän strategisesta merkityksestä tulevaisuudessa!

Jaana Villanen
Suomen Kasvukäytävä

Matti Lipsanen
Pirkanmaan liitto

Lisätiedot: miia.antin@suomenkasvukaytava.fi

Kaikki artikkelit