Hyppää sisältöön

Kerro, mikä on lempipaikkasi luonnossa Pirkanmaalla

| Maankäyttö ja luonnonvarat, Pirkanmaan liitto

Kysely on päättynyt. Kiitos osallistumisesta.

Mikä on lempipaikkasi pirkanmaalaisessa luonnossa?

Osallistu Mieluisin luontokohteesi Pirkanmaalla -somekampanjaan ja karttakyselyyn. Ota yksi kuva tai useampia, mainitse missä kuva on otettu.

Kerro paikan ainulaatuisuudesta myös muille ja lisää julkaisun yhteyteen aihetunniste #Pirkanmaanluonto, #luontokohde ja tägää julkaisuun lisäksi @pirkanmaanliitto.

Saamme pirkanmaalaisten iloksi hienon kokoelman kuvia maakunnan luontokohteista.

Autat samalla Pirkanmaan liiton maakuntakaavatyöhön kuuluvaa luontokohteiden kartoitusta ja vaikutat luonnon monimuotoisuuden suojelemiseen. Pirkanmaan liitto tekee vaihemaakuntakaavatyön pohjaksi kartoituksen siitä, missä mieluisat luontokohteet sijaitsevat ja millaisia kohteita sosiaalisessa mediassa nousee esiin. Karttakyselyyn vastataan nimettömästi eikä sosiaalisen median kanavista kerätä henkilötietoja.

Kampanja alkaa luonnon monimuotoisuuden päivänä

Pirkanmaan liitto käynnistää Facebook-, Twitter- ja Instagram -kanavissaan Mieluisin luontokohteesi Pirkanmaalla -somekampanjan.
Karttakysely vaatii toimiakseen toimivan ja riittävän nopean verkkoyhteyden, jotta taustakartta latautuu oikein. Mikäli kartta ei jostain syystä lataudu yritä myöhemmin uudelleen.

Kampanja päättyy 27.8. Suomen luonnon päivänä.

Karttakyselyllä kerätään tietoa seuraavista asioista:

  • Mikä on mieluisin luontokohteesi Pirkanmaalla? (Nimeä kohde tai kuvaile sitä muutamalla sanalla.)
  • Mikä tekee paikasta mieluisan?
  • Mitä teet siellä?
  • Kuinka usein käyt kohteessa?
  • Miten kuljet kohteeseen?
  • Merkitse kohde kartalle.

Mieluisin luontokohteesi voi olla esimerkiksi kaunis maisema, hieno reitti tai hengähdyspaikka luonnossa. Se voi olla myös yksityiskohta jostakin luontokohteesta tai näkymä kaupunkiluonnosta. Voit myös merkitä useita lempipaikkojasi.

Lisätiedot:

Kaikki artikkelit