Hyppää sisältöön

Hallitukset yhtiöiden kasvun moottoreiksi

| Hankkeet ja selvitykset, Pirkanmaan liitto

Tavoitteena on, että Pirkanmaalla sijaitsevien yritysten hallitustyöskentely kehittyy ammattimaisemmaksi osaksi liiketoimintaa.

Pirkanmaalaisten yritysten kilpailukykyä halutaan edistää tunnistamalla yhtiöiden kasvun haasteita ja kehittämällä niiden hallitustyöskentelyä. Konkreettisena tavoitteena on lisätä ymmärrystä hallitustyön strategisesta arvosta yhtiön liiketoimintaan. Kohderyhmänä ovat maakunnan pk-, start-up- ja kasvuyritykset.

Tavoitteena on, että Pirkanmaalla sijaitsevien yritysten hallitustyöskentely kehittyy ammattimaisemmaksi osaksi liiketoimintaa.

Pirkanmaan liitto myönsi Nuorten hallitusosaajien verkosto Future Board ry:n vetämälle Hallitukset yhtiöiden kasvun moottoreiksi -hankkeelle Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -määrärahasta kaikkiaan 99 921 euroa.

Hankkeen toteutusajankohta on 1.11.2022 – 31.8.2024.

Hanke linkittyy Pirkanmaan maakuntaohjelmaan 2022-2025 seuraavissa teemoissa: Pirkanmaalla tehdään osaamisesta ja tiedosta arvoa, Pirkanmaalla liiketoiminta uudistuu ja kasvaa vastuullisesti.

Lisätiedot:

Future Board ry
Klaus Breitholtz, p. 040 825 0639, klaus.breitholtz@futureboard.fi

  • Erityisasiantuntija Tiina Harala

    Työskentelen hankerahoituksen tehtävissä. Valmistelen hankehakemusten päätöksiä (Euroopan aluekehitysrahastosta, Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) ja kansallisista kehittämisvaroista rahoitetut kehittämishankkeet). Olen myös edellä mainittujen hankkeiden yhteyshenkilö.

Kaikki artikkelit