Hyppää sisältöön

EU-rahaa vielä hyvin haettavissa Pirkanmaan liitolta!

| Elinvoima ja uudistuminen, Pirkanmaan liitto, Rahoitushaut

Uusi EAKR-haku avataan vielä tämän vuoden puolella.

Pirkanmaan liitossa sulkeutui 15.8. Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoitushaku. Valtaosa liittoon saapuneista hakemuksista kohdistui toteuttamaan Pirkanmaan älykkään erikoistumisen strategiaa.

Nyt kun energia-asiat ovat erityisen paljon tapetilla, huomasimme että maakunnassa ei ole vielä aktivoiduttu hakemaan ajankohtaiseen energiatehokkuus-erityistavoitteeseen liittyvää rahoitusta.

Seuraavalla kierroksella rahoitusta on siis vielä hyvin haettavissa. Kannattaa miettiä jo ajoissa omia hankeideoita. Haku avataan vielä tämän vuoden puolella.

- Pirkanmaan kehittäjillä on nyt kirjaimellisesti miljoonan euron paikka yhteistyöhön. Seuraavalla hakukierroksella tavoittelemme suuria, vaikuttavia hankekokonaisuuksia, aluekehitysjohtaja Matti Lipsanen muistuttaa.

Pirkanmaan liitolle jätettyjen hakemusten lisäksi muihin maakunnan liittoihin on jätetty myös muutama hakemus, joissa toimintaa kohdistuu myös Pirkanmaalle ja joihin haetaan osarahoitusta Pirkanmaalta. Näiden hakemusten arviointi etenee samassa tahdissa muiden hakemusten arvioinnin kanssa.

Hakusuunnitelmaa päivitetään tälle nettisivulle.

Lisätietoa:

  • Erityisasiantuntija Tiina Harala

    Työskentelen Pirkanmaan liiton myöntämän hankerahoituksen tehtävissä. Valmistelen hankehakemusten päätöksiä (Euroopan aluekehitysrahastosta ja kansallisista varoista rahoitetut kehittämishankkeet). Toimin yhteyshenkilönä pääasiassa kansallisella kehittämisrahoituksella rahoitetuille hankkeille.

Kaikki artikkelit