Hyppää sisältöön

EAKR-haku on nyt menossa, haku päättyy 19.2.

| Elinvoima ja uudistuminen, Pirkanmaan liitto

Euroopan aluekehitysrahaston haku on nyt julkaistu. Rahoitettavien hankkeiden tulee tukea Pirkanmaan selviytymissuunnitelman toimeenpanoa.

Pirkanmaan liitolta on haettavissa EAKR-rahoitusta rakennerahasto-ohjelman toimintalinjan 2 mukaisille hankkeille. Haku päättyy 19.2.2021.

Rahoitus on osa alueiden kehittämisen korona-elvytyspakettia ja rahoitettavien hankkeiden tulee tukea Pirkanmaan selviytymissuunnitelman 2020 – Koronasta uuteen kasvuun toimeenpanoa.

Tarkempia tietoja hausta ja edellä mainitusta selviytymissuunnitelmasta löytyy hakuasiakirjasta.

Hakuasiakirja on julkaistu rakennerahastot.fi -sivustolla. Siirry sivustolle tästä linkistä.

Hakemukset täytetään ja jätetään viranomaiskäsittelyyn EURA-järjestelmässä (www.eura2014.fi).

Hakemus katsotaan saapuneeksi, kun se on jätetty viranomaiskäsittelyyn edellä mainitussa järjestelmässä.

Länsi-Suomen näillä näkymin viimeinen kuluvan rahoituskauden 2014-2020 haku on avautunut Euroopan sosiaalirahaston osalta ELY-keskuksissa 15.12. Haku päättyy 18.2.2021.

Pirkanmaan teemat löytyvät tuttuun tapaan Rakennerahastot-verkkopalvelun Länsi-Suomen hakuasiakirjasta. Pirkanmaalla arvostetaan ennakkoluulotonta yhteistyötä ja konkretiaa hanke-esityksissä. Asiasisällöiltä toivotaan paikallis- ja aluetaloutta tukevaa ratkaisukeskeistä ideointia ja että ne edistävät hyvinvointia.

Rakennerahastot Länsi-Suomessa -osioon pääset tästä linkistä.

Laajempiin kehittämiskokonaisuuksiin voi hakea erillishankkeina rahoitusta kummastakin rahastosta esimerkiksi niin, että EAKR-hankkeessa kehitetään yritysten tuotteita ja palveluita sekä näitä tukevien verkostojen ja toimintamallien rakentamista, ESR-hankkeella puolestaan tätä tukevan osaamisen kehittämistä.

Kaikki artikkelit