Hyppää sisältöön

Innovaatio- ja tulevaisuustyö

Projektiasiantuntija Lisbet Frey

Toimin projektipäällikkönä Horizon 2020 -rahoitteisessa TetRRIS-hankkeessa. Siinä edistetään vastuullista tutkimus- ja innovaatiotoimintaa älykkään erikoistumisen strategiaan valituilla toimialoilla. Lisäksi olen projektiasiantuntija Canemure - Kohti hiilineutraaleja kuntia ja maakuntia -hankkeessa.

Elinvoima-analyytikko Leena Nykänen

Teen monipuolisia tieto- ja analytiikkatehtäviä, analysoin ja visualisoin tilastoja, tiedolla johtamisen suunnittelua ja kehittämistä. Mukana alueellisissa yhteistyöverkostoissa ja liiton toteuttamissa hankkeissa (Kasvun ekosysteemit ja Pirkanmaan ekologinen transitio).

Projektipäällikkö (Circwaste-hanke) Hannele Tiitto

Työskentelen kiertotalouden ja ekologisen transition teemojen parissa. Edistän kuntien ekologisesti ja sosiaalisesti kestävää elinvoimaisuutta. Innovaatiotoimintaa teen kestävän kehityksen näkökulmasta. Toimin yhteistyössä kuntien, yritysten ja kansalaisyhteiskunnan kanssa.

Assistentti Satu Tuominen

Satu Tuominen

Työskentelen Pirkanmaan liitossa assistenttina edunvalvonta-, innovaatio- ja aluekehitystiimeissä sekä Pirkanmaan sote-uudistuksessa. Tehtäviini kuuluu johtajien ja asiantuntijoiden avustaminen sekä tilaisuuksiin, tapaamisiin ja kokouksiin liittyvät järjestelyt.