Hyppää sisältöön

Innovaatio- ja tulevaisuustyö

Projektiasiantuntija Lisbet Frey

Toimin projektipäällikkönä Horizon 2020 -rahoitteisessa TetRRIS-hankkeessa. Siinä edistetään vastuullista tutkimus- ja innovaatiotoimintaa älykkään erikoistumisen strategiaan valituilla toimialoilla. Lisäksi olen projektiasiantuntija Canemure - Kohti hiilineutraaleja kuntia ja maakuntia -hankkeessa.

Projektisuunnittelija (PiDiKe-hanke) Tatu Hirvelä

Toimin projektisuunnittelijana PiDiKe-hankkeessa, jonka tarkoituksena on koota pirkanmaalaiset digitukitoimijat aktiiviseksi verkostoksi. Samalla tavoitteena on edistää digituen löydettävyyttä, saavutettavuutta ja vaikuttavuutta.

Projektipäällikkö (Circwaste-hanke) Hannele Tiitto

Työskentelen kiertotalouden ja ekologisen transition teemojen parissa. Edistän kuntien ekologisesti ja sosiaalisesti kestävää elinvoimaisuutta. Innovaatiotoimintaa teen kestävän kehityksen näkökulmasta. Toimin yhteistyössä kuntien, yritysten ja kansalaisyhteiskunnan kanssa.

Assistentti Satu Tuominen

Satu Tuominen

Työskentelen Pirkanmaan liitossa assistenttina edunvalvonta-, innovaatio- ja aluekehitystiimeissä sekä Pirkanmaan sote-uudistuksessa. Tehtäviini kuuluu johtajien ja asiantuntijoiden avustaminen sekä tilaisuuksiin, tapaamisiin ja kokouksiin liittyvät järjestelyt.