Hyppää sisältöön

Haemme Pirkanmaan liittoon tietojohtamisen vahvaa osaajaa

| Pirkanmaan liitto

Tarjoamme aitiopaikkaa, jossa pääsee kehittämään dataa ja analytiikkaa hyödyntäviä ratkaisuja osana osaavien aluekehityksen ammattilaisten joukkuetta.

Pirkanmaan liitto on kuntayhtymä, jonka toiminta-alue on koko maakunta. Yksi keskeisistä tehtävistämme on selvittää ja koostaa tietoa maakunnan eri toimijoiden käyttöön.

Haemme juuri sinua kehittämään tietoon pohjautuvaa alue- ja innovaatiotoimintaa maakunnassa. Odotamme kykyä tuottaa tietoa päätöksenteon, tiedolla johtamisen ja toimintakäytäntöjen tueksi. Olet työskennellyt asiantuntijaorganisaatiossa monipuolisten tiedolla johtamisen tehtävien parissa sekä osallistunut mahdollisesti digitaalisuuden edellyttämien muutosten läpiviemiseen.

Tarjoamme aitiopaikkaa, jossa pääsee kehittämään dataa ja analytiikkaa hyödyntäviä ratkaisuja osana osaavien aluekehityksen ammattilaisten joukkuetta, joka muun muassa

  • muodostaa ja ylläpitää aluekehittämisen keskeisiä tietovarantoja ja huolehtii ajankohtaisesta tilannekuvasta
  • seuraa ja ennakoi maakunnan elinvoimaa ja osaamista
  • rakentaa ja kehittää tiedolla johtamisen kumppanuusverkostoa

Odotamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kykyä ymmärtää maakunnan keskeisiä tiedolla johtamisen haasteita ja tarpeita sekä osaamista ja kokemusta nykyaikaisten tiedolla johtamisen työkalujen hyödyntämisestä.

Luemme eduksesi kokemuksen vaativasta datan käsittelystä, analysoinnista ja visualisoinnista. Työtehtävissä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä suunnitella sekä johtaa projekteja. Tehtävänimike tarkennetaan yhdessä tehtävään valittavan henkilön kanssa.

Hae paikkaa 8.1.2021 klo 15 mennessä lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen: pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Liitä hakemukseen CV, jossa tarkemmat ja kattavammat tiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa innovaatio- ja tulevaisuustyön johtaja Päivi Myllykangas, p. 040 743 6417 seuraavina aikoina 22.12. klo 12.00 – 13.30 sekä 5.1. klo 10.00 – 12.00

Kaikki artikkelit