Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Projektipäällikkö (ma.) tiedolla johtamisen ja ennakoinnin maakunnalliseen yhteistyöallianssiin

| Pirkanmaan liitto, Tieto ja ennakointi

Hanke toteutetaan yhteistyössä Tampereen seudun elinkeinoyhtiö Business Tampere Oy:n ja Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa.

Pirkanmaan liitto hakee

Projektipäällikköä

Tiedolla johtamisen ja ennakoinnin maakunnalliseen yhteistyöallianssiin

Pirkanmaan liitto hakee projektipäällikköä marraskuussa 2021 käynnistyvään hankkeeseen ”Resilienssiä elinkeinoelämälle - kohti tiedolla johtamisen ja ennakoinnin allianssimallia (TJANSSI)”.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Tampereen seudun elinkeinoyhtiö Business Tampere Oy:n ja Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa. Tehtävä on määräaikainen, elokuun 2023 loppuun. Pirkanmaan liiton vastuulle hankkeessa kuuluvat maakunnan toimijoiden ennakointitarpeiden selvittämistä, ennakointiyhteistyön rakenteiden kehittämistä ja sähköisen yhteispalvelualustan rakentamista koskevat työpaketit sekä koko hankkeen yleinen koordinaatio.

Etsimämme projektipäällikkö on ennakoinnin ja tulevaisuustyön asiantuntija, jolla on kokemusta monitoimijaisen yhteistyön koordinoinnista ja tiedolla johtamisen käytäntöjen kehittämisestä.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää aihealueen tuntemusta, kokemusta projektimaisesta työskentelystä ja analyyttistä ja ratkaisukeskeistä työotetta. Arvostamme myös viestinnällistä osaamista ja vuorovaikutustaitoja sekä selkeää näkemystä sähköisten alustojen hyödyntämisestä ennakointityössä. Jos olet tutkimusmatkailija, diplomaatti ja visionääri samassa persoonassa, saatat olla ihmisemme.

Pirkanmaan liitto tarjoaa tulevaisuussuuntautuneen työyhteisön tuen, näköalapaikan sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittää omia ongelmanratkaisutaitojasi ja syventää osaamistasi.

Hae 27.9.2021 klo 15 mennessä lähettämällä hakemuksesi: pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Lisätietoja:

Aluekehitysjohtaja Päivi Myllykangas, paivi.myllykangas@pirkanmaa.fi, p. 040 7436417

Suunnittelupäällikkö Marko Mäkinen, marko.makinen@pirkanmaa.fi, p. 050 5347760

Kaikki artikkelit