Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Pirkanmaan liitto hakee taloussihteeriä

| Pirkanmaan liitto

Taloussihteerin työtehtävät koostuvat talouden monipuolisista tehtävistä. Taloussihteeri on muun muassa mukana talousarvion ja tilinpäätöksen laadinnassa, taloustoimintojen kehittämisprojekteissa sekä projektiraportoinnissa.

Päivittäinen työ koostuu kirjanpidosta, osto- ja myyntilaskutuksista, palkanlaskennan valmistelevista töistä. Varsinaisesti liiton kirjanpito ja palkanlaskenta hoidetaan Pirkanmaan Monetra Oy:ssä, mutta hoidat liitosta lähetettävän aineiston laadinnan ja toimit yhteyshenkilönä. Työtehtäviin liittyvät myös liiton henkilöstön työehtosopimusneuvonta (vuosilomat, perhevapaat, eläkeasiat).

Työtehtävissä käytetään pääasiassa SAP-, Personec-, TWEB- ja OFFICE-ohjelmistoja.

Taloussihteeriltä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi tai merkonomi) sekä kokemusta työtehtäviin liittyen.

Eduksi katsomme hyvät ICT-taidot, erityisesti talousohjelmistojen hyvä hallinta, huolellinen ja tarkka työote. Arvostamme vastuullista asennetta, paineensietokykyä, kehitysmyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisutaitoja.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Pirkanmaan liitosta enemmän näillä nettisivuilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tuomo Karman puh. 050 364 4155 seuraavina aikoina 3.2. klo 12-15 ja 5.2. klo 12-15.

Hakuaika päättyy 12.2.2021 klo 14:00. Hakemukset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi.

Otsikkoon tunnus ”TALOUSSIHTEERI”.

Kaikki artikkelit