Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Pirkanmaan liitto hakee MAAKUNTAJOHTAJAA

| Edunvalvonta, Pirkanmaan liitto

Pirkanmaan liitto hakee

MAAKUNTAJOHTAJAA

johtamaan Pirkanmaata yhdessä henkilöstömme ja verkostojemme kanssa kohti kestävästi elinvoimaista tulevaisuutta.

Maakuntajohtaja vastaa yhdessä maakuntahallituksen ja liiton johtoryhmän kanssa Pirkanmaan kehittämisestä, kyvystä toimia kansainvälisissä ja kansallisissa verkostoissa ja maakunnan edunvalvonnasta.

Tehtävässä tarvitaan hyvää kielitaitoa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta kansallisesta ja kansainvälisestä vaikuttamistyöstä, laajoista yhteistyöverkostoista sekä taitoa johtaa muutosta. Lisäksi edellytämme viestinnällisiä valmiuksia, yhteistyötaitoja sekä hallinnollista kokemusta. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Pirkanmaan liitto on 23 kunnan muodostama kuntayhtymä yli puolen miljoonan asukkaan Pirkanmaalla. Olemme käynnistäjä, joka tuo ihmisiä yhteen ja luo kontakteja verkostojen muodostumiseksi. Olemme toimija, joka tuottaa ja koostaa tietoa muiden käytettäväksi. Olemme kehittäjä ja rahoittaja, joka kanavoi alueen toimijoille tukea.

Tehtäviämme ovat aluekehitys, maakuntakaavoitus ja liikennejärjestelmäsuunnittelu, edunvalvonta sekä innovaatio- ja tulevaisuustyö. Liiton toiminnalla on vahva kansainvälinen ulottuvuus.

Maakuntajohtaja johtaa yli 50 henkilön toimistoa.

Lisätietoja: www.pirkanmaa.fi

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 8.10.2021 klo 15.00 mennessä Pirkanmaan liiton kirjaamoon pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi

Lisätietoja:

Hallintojohtaja Petri Pikkuaho, p. 050 3005180, petri.pikkuaho@pirkanmaa.fi
(hakuun liittyvät hallinnolliset asiat)

Maakuntahallituksen puheenjohtaja Roope Lehto p. 040 5915 660, roope.lehto@nokiankaupunki.fi
(maakuntajohtajan virkaan liittyvät asiat)

MAAKUNTAHALLITUS

Kaikki artikkelit