Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Pirkanmaan liitto hakee LIIKENNESUUNNITTELIJAA

| Maankäyttö ja luonnonvarat, Pirkanmaan liitto, Saavutettavuus ja liikenne

Liikennesuunnittelija toimii kasvavassa maakunnassa liikennejärjestelmätyöhön liittyvissä suunnittelutehtävissä ja vastaa liikenneselvitysten valmistelusta sekä aiheeseen liittyvien lausuntojen valmistelusta. Näiden lisäksi liikennesuunnittelija osallistuu asiantuntijana erilaisiin yhteistyöverkostoihin sekä projekteihin.

Pirkanmaa on koko Suomen kannalta keskeinen pääväylien ja eri liikennemuotojen solmupaikka. Liikennejärjestelmän suunnittelu on osa maakunnan strategista suunnittelua, joka tukee erityisesti alueiden käytön, palveluiden ja elinkeinojen toimintaedellytysten kehittämistä kestävästi. Maakunnan sisäinen, valtakunnallinen ja kansainvälinen kestävä saavutettavuus ovat kaikki läsnä liikennesuunnittelijan tehtävissä.

Toimeen valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, liikennesuunnittelun kokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kokemus liikenne- tai kuljetusjärjestelmän kehittämisestä katsotaan eduksi.

Pirkanmaan liitto tarjoaa tulevaisuussuuntautuneen työyhteisön tuen sekä näköalapaikan pitkäjänteiseen maankäytön ja liikennejärjestelmän kehittämiseen.

Toimi täytetään toistaiseksi. Palkkaus KVTES mukaan.

Hae tehtävää 12.11.2021 klo 15 mennessä lähettämällä hakemuksesi: pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi (viestin aihekenttään otsikko: HAKEMUS/ LIIKENNESUUNNITTELIJA).

Lisätietoja:

Suunnittelujohtaja Ruut-Maaria Rissanen, ruut-maaria.rissanen@pirkanmaa.fi, p. 044 422 2264

Kaikki artikkelit