Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Pirkanmaan liitto hakee kehittämispäällikköä

| Pirkanmaan liitto, Työpaikat

Arvostamme näyttöjä verkostojohtamisesta, kansainvälistä työkokemusta, vihreän ja digitaalisen siirtymän politiikkaosaamista sekä Pirkanmaan toimijakentän ja alueen kehittämisen tuntemusta. 

Pirkanmaan liitto hakee 

Kehittämispäällikköä  

Pirkanmaan innovaatio- ja tulevaisuustyön laaja-alaisiin tehtäviin, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Olet avainhenkilömme älykkään erikoistumisen strategian ja maakuntaohjelman toimeenpanossa ja muodostat siinä tarvittavia verkostoja, kehittämiskokonaisuuksia ja hankkeita. Osallistut myös hankkeiden johtamiseen ja toteuttamiseen. Teknologian, yhteiskunnan, ympäristön ja liiketoiminnan teemoja sisältävä työkenttäsi sijoittuu Pirkanmaalle, Suomeen ja EU-alueelle. Lähivuosien avaintehtävämme on vihreän ja digitaalisen siirtymän edistäminen.  

Hakijalta edellytetään  

  • vahvaa kokemusta ja näyttöjä yksityisen sektorin, korkeakoulujen, kuntien ja muun julkisen sektorin välisestä kehittämisyhteistyöstä sekä projektien johtamisesta ja toteuttamisesta; 
  • aktiivista tavoitteellisuutta, kokonaisuuksien hallintaa ja vahvoja vuorovaikutustaitoja; 
  • innovaatiopolitiikan sekä kotimaisten ja kansainvälisten rahoitusvälineiden tuntemusta; 
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. 

Arvostamme näyttöjä verkostojohtamisesta, kansainvälistä työkokemusta, vihreän ja digitaalisen siirtymän politiikkaosaamista sekä Pirkanmaan toimijakentän ja alueen kehittämisen tuntemusta. 

Pirkanmaan liitto tarjoaa keskeisen pelipaikan kaksoissiirtymän edistämiseen, näköalapaikan sitä tukevaan innovaatiopolitiikkaan ja aluekehittämiseen sekä tulevaisuussuuntautuneen ja laajasti verkottuneen työyhteisön tuen. 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 25.5.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pirkanmaan.liitto@pirkanmaa.fi .    

Sähköpostin aihekenttään maininta “kehittämispäällikkö, innovaatio- ja tulevaisuustyö”. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kk:n mittainen koeaika ja KVTES:n mukaiset työehdot. 

Työnantaja: Pirkanmaan liitto, Kelloportinkatu 1 B (3. krs), 33100 Tampere, https://www.pirkanmaa.fi   

Lisätietoja: 

Innovaatio- ja tulevaisuusjohtaja Petri Räsänen (petri.rasanen@pirkanmaa.fi) p. 040 7723008 

Kaikki artikkelit